ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Концерт гурту НЕАНГЕЛИ з шоу SLAVAVICTORIA у Житомирі

  Їхні пісні підривають танцполи та торкають душі. Їхні пісні знають напам'ять і співають в унісон.

  У житті кожного артиста важливі, як успіх – Слава, так і перемога – Вікторія. Свої успіхи та перемоги гурт НЕАНГЕЛИ розділить разом зі своїми шанувальниками в осінньому концертному турі містами України.

  НЕАНГЕЛИ вирішили довго не думати над назвою і вирушити в тур імені себе – SLAVAVICTORIA.

  У колектива є все для цього: супер-хіти, всеукраїнська популярність, перші рядки в численних хіт-парадах і, звичайно, незмінні вокалістки Слава та Вікторія.

  20 листопада НЕАНГЕЛИ представлять у Житомирі шоу SLAVAVICTORIA. О 19:00 драматичний театр ім. І. Кочерги наповниться мелодіями Слави і Вікторії.

  НЕАНГЕЛИ – єдиний жіночий гурт в українському шоу-бізнесі з унікальними низькими голосами, повноту яких найкраще розкривають живі виступи. Кожен концерт – це шоу світового масштабу, кожна пісня – кіно з експресією та душевними переживаннями. Тут і трагедія, і драма, і комедія. Також гурт унікальний в своїй щирості, адже не дарма НЕНГЕЛИ носять негласний статус «Співаючі серцем».

  Тур стартує 10 жовтня в Черкасах, а його географія охопить 25 міст України. Спалахи захоплення, душевні пориви та переживання не оминуть слухачів стороною під час шоу SLAVAVICTORIA, яке обіцяє багато сюрпризів і несподіванок. Над його створенням вже працюють культові персони шоу-бізнесу, чиї імена поки тримають в секреті.

  20 листопада, Житомир, драматичний театр ім. І. Кочерги, 19:00

Квитки: https://goo.gl/aRjWMo

Новини Житомира

Прочитано 4182 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework