ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Морозиво, спека, купання у фонтані: перші літні дні в Житомирі. ФОТОРЕПОРТАЖ

    Ну ось і настала довгоочікувана для багатьох пора року, коли можна засмагати, купатися в річці, відпочивати більше на природі та свіжому повітрі, аніж в холодну погоду та в холодну пору року.

     Літо — час канікул, відпусток, спекотної погоди та купального сезону. Зауважимо, що перші дні червня видалися досить спекотними. Від такої погоди людям доводиться рятуватися, хто чим може. Морозиво, прохолодні напої, особливо багато хто полюбляє цієї пори року квас, ба навіть більше — купання у фонтані. І це все дійсно зрозуміло, оскільки потрібно ж рятуватися від спеки, аби нормально себе почувати.

   Літо лише починається. Нині ми зустрічаємо  лише його перші дні. Якими ж є перші дні червня? Кореспондент нашого сайту спробував знайти відповіді на це питання, зробивши трохи світлин в центрі міста — на Новому бульварі та майдані ім. С. П. Корольова як раз в той час, коли там дуже людно — на вихідних. Отож, пропонуємо поглянути на світлинах, якими були перші вихідні цього літа. Сподіваємося, що вся ця чудова пора року, яка, звісно ж, як і інші, має свої переваги та недоліки, принесе усім якомога більше яскравих, позитивних, незабутніх вражень і буде багатою на гарні події, нові й приємні зустрічі та найкращий відпочинок. Ну, що ж, літо, зустрічаємо тебе та покладаємо на тебе великі надії. Не підведи нас — стань для всіх найкращим літом, яке тільки було, в плані вражень, подій, відпочинку тощо. 

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 DSC 1

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework