ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

Як заощадити на послузі таксі

  Кожен прагне поїхати швидко, з комфортом і при цьому за доступною ціною. Редакція сайту відповідає на популярні питання городян та дає підказки, як замовити автомобіль з максимальною вигодою.

  Як заплатити за поїздку менше?

  Часто крупні компанії роздають  промокоди зі знижками на поїздки. Це може бути промокод на першу поїздку або промокоди у зв’язку з початком роботи в новому місті. Наприклад, промокод  DKS  від сервісу «Максім» дає можливість отримати 4 гривні на поїздку.

  Промокод діє на один раз. На цьому все?

  Ні. У багатьох компаній є преміальні програми для клієнтів. У сервісі «Максім» будь-який користувач фірмового мобільного додатку може стати учасником такої програми та накопичувати преміальні гривні для оплати поїздок.

  У розділі «Ввести промокод» в меню додатку користувач побачить персональний промокод. Ним можна поділитися за допомогою соцмереж, месенджерів, SMS, e-mail або будь-яким іншим зручним чином. Одержувачу прийде запрошення встановити додаток та ввести отриманий промокод. За кожного, хто його активує та здійснить не менш 3 поїздок за 90 діб, на рахунок користувача буде зараховано 4 преміальні гривні. Новий користувач отримає таку саме суму. Чим більше запрошених друзів, тим більше поїздок зі знижкою.

taksi maxim

  А якщо промокоду немає  - заощадити не вийде?

  Вийде. Сучасні сервіси пропонують фіксовані ціни на поїздки. Вони розраховуються за оптимальним маршрутом, не залежать від часу в дорозі та відомі заздалегідь. Це дозволяє легко планувати бюджет на поїздки та не переплачувати, якщо автомобіль попадає в затор. Серед фірм для замовлення таксі в Україні така система дає в сервісі «Максім».

  В Україні багато компаній, де можна замовити автомобіль. Яку з них вибрати?

  Краще вибирати крупну міжнародну компанію, яка ретельно турбується про якість сервісу. Зазвичай з такою компанією співпрацює більше водіїв, а значить, автомобіль швидше приїде на замовлення.

  Для того, щоб визначити крупну компанію, можна подивитися кількість завантажень в її додатку. Якщо їх більше мільйону, як у додатку «Максім», це гарний показник.

  Зазвичай автомобілі замовляють за телефоном, через оператора. Хіба додаток зручніше?

  Так. У них є безліч додаткових корисних функцій. Наприклад, в «Максім» є історія замовлень, можливість дивитися місцезнаходження автомобіля на карті та ділитися треком поїздки. Можна спілкуватися з водієм в чаті, ставити оцінки та залишати відгуки. Замовлення створюється за декілька секунд: потрібно ввести адреси маршруту, вибрати тариф, спосіб оплати та натиснути «Замовити». Як тільки на замовлення буде призначений автомобіль, в додаток прийде сповіщення.

  До речі, замовити таксі в цьому сервісі можна через оператора за телефоном 9222 та на сайті taximaxim.com.ua. Час їхати!

 
Прочитано 5545 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework