ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

12 речей, які треба встигнути зробити до Нового Року

Як же приємно починати нове життя! З понеділка, з початку весни і літа, з дня народження, з завтрашнього дня і навіть через п'ять хвилин.

Починати нове життя з нового року приємно подвійно. З новим роком - з новим щастям!

Тільки іноді з боєм курантів у новий рік важко перевалюється напруга дрібних негараздів і склок, образ і розчарувань, недомовок і недоробок минулого. Щоб цього не сталося, зроби ці дванадцять справ перш, ніж годинник проб'є дванадцять разів.

Схуднути


І на Різдво, і в Новорічну ніч так захочеться чогось смачненького. Свята - серйозне випробування для шлунково-кишкового тракту. Щоб не минати слинки над різдвяним гусаком і не мучиться після печія, влаштуй собі заздалегідь розвантажувальний тиждень. Відміни все гостре, солоне і смажене, введи в раціон продукти з біфідобактеріями. «Посидь на овочах». Виберіть одну з модних нині дієт. Або проведи очищення за всіма правилами медицини. Виходь з дієти за тиждень до першого застілля. У подяку купи собі нову сукню. Роздивляючись себе в дзеркалі примірочної, зверни увагу, як освіжити колір обличчя, і як блищать очі! Те-то ж!

Завершити справи


Якщо у твоєму житті є щось, від чого давно пора звільниться, краще це зробити прямо зараз. У січні ритм природної ділової активності сповільниться, а в лютому ти вже накопичити зимову втому і авітаміноз. У березні на тебе навалиться робота, в квітні - відрядження, в травні ти заспішив на природу, а влітку зовсім не хочеться псувати собі настрій. Психологи радять оформляти страховки, спадщини, розлучення і поділ майна в кінці року. Тоді в новий рік ти ввійдеш, розквитатися зі старими соціальними боргами. Природно, я говорю саме про старі справи, про тих, чий результат уже вирішений давно. Не варто затівати паперову тяганину тоді, коли рішення ще не дозріло. Ну, а якщо дозріло і ось-ось лопне - вперед. Нотаріуси та юристи часто дають знижки на свої послуги в останню передріздвяний тиждень. Дізнайся про це перш, ніж підписувати договір.

Розпланувати наступний рік


Як новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Краще зустріти його повним планів на майбутнє. Подумай, що тебе повністю влаштовує, а що хотілося б покращити? Фігура, зарплата, посаду і стосунки теж підлягають трансформації.

Поворожити на майбутнє


Тільки не кажи, що тобі чужі ці дитячі забави. Не багато будують на ворожіннях своє життя, але в святочну тиждень це стає досить цікавою формою дозвілля жіночого населення планети.

Виконати обіцянки


Звичайно, ти завжди уважно ставишся до своїх обіцянок. Твій щоденник рясніє позначками про те, що потрібно не забути зробити протягом дня. Але навіть у дуже відповідальних людей бувають невеликі проколи. Переглянь пошту за останній рік (якщо, звичайно, ти не відновляєш поштову програму кожен місяць), напевно знайдеться пара листів, на які ти просто забула відповісти. Зроби це зараз, приклавши до стислого вибачення-новорічне привітання.

Згадай, що обіцяла купити для мами нову помаду, молодшому братові - притягти з роботи останню версію комп'ютерної програми, а собі, коханій - залікувати зуб. Не відкладай обіцянки на наступний рік. Уявляєш, як приємно сказати самій собі за святковим столом - я нікому нічого не повинна.

Зайнятися своїм здоров'ям


Ну, або хоча б почати ... Склади список фахівців, яких ти не відвідувала вже давно, напевно когось ще з останнього шкільного медогляду. На кожного виділи 1 місяць в майбутньому році. Відвідуй по одному медику на місяць, це буде не обтяжливо ні для часу, ні для гаманця. Зате, який рішучий крок у бік турботи про себе! Не забудь, що мамолога та гінеколога кожна поважаюча себе жінка відвідує раз на шість місяців, а масаж корисний у будь-який час року, і в будь-якій кількості. І нічого не бійся! Здоров'ям треба займатися не тоді коли все вже погано, а коли всі ще дуже добре!

Зізнатися в любові


Не тільки день святого Валентина призначений для такого корисної справи, як визнання в любові! Зроби це негайно і відчуєш, як зігрівається завмерла під тонкою шубкою душа. Зізнайся в любові не тільки своєму бой-френд, але і його мамі, сестрі, і навіть собаці. Зізнайтеся в коханні своєму начальнику, шкідливою сусідці, сумної продавщиці в супермаркеті, всьому світу! Щоб не шокувати оточуючих, так вже й бути - деяким можна визнаватися подумки. А щоб визнання було щирим, згадай, що хорошого зробили тобі ці люди. Адже, напевно, що ні будь хороше так зробили? Я, наприклад, довго злилася на подругу, поки не згадала, що саме вона познайомила мене з майбутнім чоловіком. А за це можна все пробачити! Ось зараз подзвоню і скажу: «Я люблю тебе, Лілька!»

Запланувати відпустку


Так-так , саме зараз, коли зимова холоднеча пробирає кожну клітинку, можна набрати в найближчому тур-бюро проспектів та буклетів шикарних білосніжних готелів, забратися з ногами на диван, закутавшись в плед, і помріяти про літо. Щоб мрії не залишилися просто мріями, відкрий накопичувальний рахунок і почни відкладати невелику суму на відпустку прямо зараз. До того часу, як підійде час вибору курорту ти із здивуванням виявиш, що можете собі дозволити більш щедрий відпочинок, ніж зазвичай, і з вдячністю згадаєш цю раду.

Пробачити образи


Весь рік я збирала в собі образи. На чоловіка, який не повіз відпочивати, на подругу, яка сказала, що у мене нічого не вийде, на клієнтку, яка забула заплатити за рахунками ... Я любовно плекала в собі ці паростки зла, я розколупує підсохлі ранки і впивалася образами, як нудотним лікером « Бейліс ». Я чекала, що вони приповзуть до мене з прощенням і зросять мої руки сльозами каяття. Ну, добре. Цього не сталося. Невже я потягну ЦЕ в наступний рік? Влаштовуємо сеанс пробачення. Беру аркуш паперу, пишу великими літерами: «Я прощаю» і далі за списком: кого і за що конкретно, і по скільки разів. Поки пишу - плачу, дописала - стало смішно, і сумно, і легко водночас. Перечитані вже не викликає тремтіння. Можна зітхнути і спалити цей листочок на полум'я новорічної свічки. Нехай горять мої образи, нехай звільняється душа!

Привітати зі святом близьких і знайомих


Склади список тих, кого треба привітати зі святом. Напевно, в цьому списку виявляться твої друзі, колеги, начальник і знайомі чоловіка. А тепер згадай тих, хто дуже добре до тебе відноситься, але кого ти, закрутивши в справах, просто забуваєш кожен рік. Швидше за все, в цьому списку забутих виявляться твої далекі сільські родичі, шкільні подруги, літня вчителька і пішла в декрет косметолог. Уяви, як приємно здивуються ці люди, отримавши від тебе щире привітання зі святом. Побудь в ролі доброї чарівниці і привітай з Різдвом стареньку, самотню сусідку по сходовій клітці. А начальника, врешті-решт, привітають і без тебе.

Скласти список недоліків, від яких час позбавитися


Куріння, звичка їсти на ніч, меланхолія, здатність витратити половину зарплати в перші дві години після її появи, звичка ображатися на бой-френда раніше, ніж розумієш, що він зовсім не хотів тебе ображати, прискіпливість, різкість у судженнях, лінь ... Уф , не людина, а просто монстр якийсь! Так, мила, це все ти. Ну що ж, усвідомили і вперед. Ніч темна перед світанком і дуже добре, що ти зрозуміла це саме зараз. Тепер ти знаєш, з чим ти почнеш боротися відразу після того, як вистрілить пробка з шампанського.

Джерело: http://megasite.in.ua/

Прочитано 2928 раз

Последнее изменение Четверг, 01/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework