Версия для печати

Чорна п'ятниця – рай для блогерів

Чорна п'ятниця – рай для блогерів

  Блогери – люди, які є власниками авторського блогу, з власною творчою тематикою.

   Для такої роботи необхідні смартфон, планшет або ноутбук, також важливе освітлення для зйомки, різні аксесуари, наприклад штативи, мікрофони. Оскільки триває божевільний розпродаж – Чорна п'ятниця (з 23 по 29 листопада) – ніхто не упустить нагоди придбати гаджети за низькою ціною. І, звичайно, блогери також не нехтують цією можливістю, адже нова техніка підкреслить блогерський посил.

  Для чого блогерам гаджети?

  Успіх блогера залежить від його креативності. Для того, щоб випускати якісний контент, потрібна надійна якісна техніка. Адже аудиторія звертає увагу насамперед на «картинку». Тому в такій роботі слід якомога частіше оновлювати технічні пристрої.

  Для якісного зображення потрібні камера, штатив, належне освітлення, для хорошого звуку – мікрофон. Ще слід пам'ятати про монтаж як дуже важливу складову успішного відео. Для цього процесу потрібен надійний ноутбук, який буде підтримувати відповідні програми.

  Що ж потрібно для роботи блогера?

  Камера – найбільш важливий і дорогий гаджет для роботи. Сьогодні є дуже велика кількість камер на будь-який смак і з різною ціновою політикою. Найчастіше блогери користуються екшн-камерами з ряду GoPro. І саме в дні розпродажів можна придбати нову камеру за найкращою ціною.

  Набір світла – складова для поліпшення зображення. Технічні ринки пропонують лампи різної форми і з різним світловим потоком.

  Мікрофон забезпечує високу якість звуку, що також є важливим аспектом. Додаткові мікрофони підвищують чіткість і якість звуку. Для якісного запису добре підійде конденсаторний мікрофон.

  Комп'ютер необхідний для якісного монтажу, тому бажано забезпечити себе передовим відкритим, потужним процесором з великим об'ємом оперативної пам'яті.

  Чорна п'ятниця – рай для блогерів, оскільки нова техніка забезпечить якісну роботу за розумну ціну.

Любов Омельчук

Новини Житомира

 

Прочитано 2574 раз

Последнее изменение Среда, 25/11/2020

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии