ОСТАНІ НОВИНИ

 

 

 

 

КУЛЬТУРА

КУЛЬТУРА (2295)

Городницький скарб відправили на дослідження в Національний музей історії

  Знайдений на Житомирщині унікальний Городницький скарб доставили до Національного музею історії України, фахівці якого проведуть його дослідження. 

Житомирян запрошують на атмосферний фестиваль “ВулБа”

  Вже цієї сьогодні, 8 серпня, після трьох років міської буденності: організатори запрошують на фестиваль, який вже став традиційним — “ВулБа”.

Медовий місяць на Батьківщині. Замок на Житомирщині потрапив до списку найромантичніших місць в Україні

Замок Радомисль, поправу, очолює рейтинги найдивовижніших міст нашої країни. Цього разу він потрапив до списку найромантичніших місць в Україні.

У «Ракушці» відбувся креативний фестиваль, який продовжиться у День Конституції. ФОТО

Креативний молодіжний фестиваль для шанувальників сучасної молодіжної творчості відбувся у День молоді в оновленому літньому театрі "Ракушка" міського парку культури.

Житомир святковий, дощовий та різноманітний. ФОТО

Житомир – місто з віковічною історією та неабиякою енергетикою.

Талановиту молодь та відомих артистів утретє об'єднає фестиваль «Пісенний Спас» ім. В. Шинкарука

Втретє з 17 по 20 серпня у Житомирі відбудеться Міжнародний фестиваль мистецтв «Пісенний Спас» ім. Володимира Шинкарука.

Авторські пісні та вірші, приємна музика, театр тіней: у Житомирі відбулася вистава «Ху із доктор?»

У суботу, 27 травня, в актовій залі Житомирської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олега Ольжича відбулася театральна комедійна вистава «Ху із доктор?» Її на розсуд глядачів представили учасники творчого об’єднання «Понтеончик».

Талановиті «Капризульки»

Нещодавно учасники хореографічного гуртка «Капризульки» (керівник Анна Недашківська) Малинського міського центру розвитку дитини «Сонечко» брали участь у VIII Міжнародному дитячому конкурсі «Таланти весни — 2017», що відбувся в столиці.

Фестиваль-конкурс хорової музики «Аве Марія» у Бердичеві зібрав на одній сцені 22 вокально-хорові колективи з 12 районів та міст області. ФОТО

20 травня 2017 року у приміщенні Бердичівського міського палацу культури імені О.А. Шабельника відбувся обласний фестиваль-конкурс хорової музики “Аве Марія”.

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

ТУРИЗМ

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework