Гаражні ворота RYTERNA в Луцьку: Огляд параметрів секційних від brama-market.lviv.ua

  Одним із оптимальних рішень для облаштування паркувального приміщення являються секційні брами. Підйомні ворота для гаража RYTERNA, полотно яких складається з сендвіч-панелей, мають привабливий зовнішній вигляд, зручні у користуванні та здатні створити надійний захист від несанкціонованого проникнення.

   Чому саме дані системи мають попит, розкажуть співробітники brama-market.lviv.ua.

 СЕКЦІЙНІ ГАРАЖНІ ВОРОТА RYTERNA - ОСОБЛИВОСТІ

  Литовські брами Рітерна виготовлені на заводі виробника в Європі та відповідають всім вимогам щодо виробів побутового призначення. Завдяки чітко сконструйованій системі вони мають легкий хід та відрізняються компактністю. Секційне полотно плавно підіймається вгору по напрямних і розміщується під стелею. Воно складається з окремих секцій, які надійно скріплені між собою петлями. Їхній каркас виготовляється зі сталі, а порожнеча заповнюється щільним пінополіуретаном: такі сендвіч-панелі здатні надійно зберігати тепло в опалювальному приміщенні.

  ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ЛИТОВСЬКИХ ВОРІТ ДЛЯ ГАРАЖА

  Секційні брами виконуються за індивідуальним замовленням відповідно до наданих розмірів та комплектуються наступним:

  • панелями «сендвіч» товщиною 40 мм;
  • спеціальними напрямними, що виготовлені з металу завтовшки 1,5 мм та оцинкованою фурнітурою;
  • механізмом балансування полотна, розрахованим на 25 000 циклів;
  • ручкою, засувом, підвісами, елементами кріплення.

  ПЕРЕВАГИ ВОРІТ З СЕНДВІЧ-ПАНЕЛЕЙ

  Брами в гараж по периметру оснащені ущільнювачами, завдяки яким отвір  надійно герметизується. Нижня частина полотна доповнена спеціальною гнучкою планкою, що служить амортизатором.

  Торсійний механізм оснащений системою від поломки пружин, а підшипники та ролики — нейлоновим обідком, який забезпечує їм безшумну та довготривалу роботу.

  Згідно з європейськими стандартами безпеки секційне полотно має захист від защемлення пальців. Для моделей TLB и R40 використовуються сендвіч-панелі завтовшки 40 мм (товщина сталі може складати від 0,45 до 0,7 мм). Дані секції не мають «містка холоду» завдяки спеціальній прокладці між зовнішнім та внутрішнім металевим листом.

  Бічні петлі оснащені регульованим утримувачем, що забезпечує ефективність монтажу та захищає ролики від поломки. Також є спеціальна ручка, яка дозволяє відкрити автоматичну браму в разі відключення електроживлення.

  Підйомну систему можна оснастити електричними приводом на власний розсуд, адже управляти гаражними воротами з автоматикою значно зручніше. Для конструкцій даного типу добре підходять приводи CAME, NICE та FAAC.

  ДИЗАЙНЕРСЬКІ РІШЕННЯ ДЛЯ СЕКЦІЙНИХ БРАМ

  Для зовнішнього оформлення сендвічів пропонується 10 базових відтінків за каталогом RAL, інші нестандартні кольори та ламінація з імітацією деревини. Формування панелей доступне у виконанні вузького чи широкого гофра, мікро- чи макрополоси, у вигляді фільонки чи верхньої смуги. Фактура поверхні може бути гладкою або оформлена під штукатурку, дерево.

  В якості додаткових аксесуарів можливі доповнення: вікна різної форми, поштові скриньки, вентиляційні решітки, поріг, отвори для тварин тощо.

  ЯК ЗАМОВИТИ ВИГОТОВЛЕННЯ ВОРІТ RYTERNA В ЛУЦЬКУ?

  Купити браму від литовського виробника можна в онлайн-режимі, скориставшись спеціальною формою для заявок на сайті. Якщо необхідна консультація чи замір гаражного отвору, телефонуйте за номером: +38 (067) 112-18-69; +38 (050) 356-21-14. Представник компанії надасть технічну підтримку та відправить на об’єкт технічного фахівця. Зразки продукції даного бренду та інших відомих європейських виробників представлені в демонстраційному салоні «БРАМА МАРКЕТ  Луцьк».

brama market.lviv.ua

Garazhni sektsijni vorota RYTERNA u Lutsku

FIlonchasti vorota z sendvich paneley ta vhidni dveri u Lutsku

 

 

 

Прочитано 5486 раз

Последнее изменение Понедельник, 17/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework