Жіночі трубки для тютюну: хто зрадіє такому подарунку?

  Пані з тютюновою люлькою — досить рідкісне явище. А все через те, що представниці прекрасної статі неабияку увагу приділяють естетиці процесу. Тож якщо ваша дама курить сигарети — сміливо презентуйте їй трубку виробництва майстрів ТА “Декор”.

  А на додаток — пачку вишуканого тютюну. Особливо оцінять дарунок творчі та неординарні особистості. Такий аксесуар перетворює куріння на ритуал, що примушує зупинитись, розслабитись та відпочити. Хіба на таке здатна якась там сигарета?

  • Дамські тютюнові люльки — якість виробів ТА”Декор”

  Харківська Творча Асоціація “Декор” — це об’єднання майстрів, що обрали своєю справою обробку дерева. На сторінках онлайн-майданчика представлена колекція їхніх робіт. Значне місце відведено трубкам для паління, серед яких багато виробів для жінок.

  Головна ознака жіночої люльки для тютюну від ТА “Декор” — дещо менші розміри чаші і подовжений мундштук. Трубка має невелику вагу, зручно лежить у руці й захоплює увагу витонченим дизайном. Запевняємо, її власниця не залишиться непоміченою.

  Окрім приголомшливого вигляду, жіноча тютюнова люлька ТА “Декор” створюється за всіма правилами:

  • взаємне розміщення та співвідношення димового каналу і чаші буде ретельно вивіреним;
  • мундштук передбачає використання фільтра;
  • задля виробництва використовується якісна деревина груші без будь-яких недоліків, що надає фруктових ноток тютюновій композиції;
  • всі поверхні ретельно поліруються, в тому числі димовий канал — пані без зайвих клопотів доглядатимуть за своїми симпатичними тютюновими люльками ручної роботи;
  • аби надовго зберегти охайний зовнішній вигляд виробів, дерево оброблюється мастикою на основі натурального бджолиного воску, а тому не розтріскується і не розсихається.

  Бездоганність у кожній лінії — ось чого заслуговує кожна жінка.

  • ТА “Декор” продає тютюнові трубки для жінок з доставкою всією Україною

  Де б ви не знаходилися — переходьте на сайт асоціації й обирайте люльку для тютюну для вишуканої жінки. Ваше замовлення буде надіслано у будь-яке місто України впродовж декількох робочих днів.

  На ресурсі передбачений оптовий продаж — для цього потрібно сформувати кошик на суму, що перевищує 5000 гривень. За потреби майстри у найкоротший строк виготовлять обрану модель у потрібній кількості. Більш докладну інформацію щодо купівлі великих партій і бізнес-співпраці надасть менеджер асоціації — телефонуйте.

trubki 5

 
Прочитано 4007 раз

Последнее изменение Вторник, 25/09/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework