Житомиряни просять заборонити паркування автомобілів у центрі міста

20 лютого на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради було зарєєстровано звернення небайдужих містян з проханням заборонити паркування автомобілів біля кінотеатру "Україна" та однойменного готелю.

"Припарковані на тротуарах в центрі міста автомобілі, а також постійний їх рух на цих ділянках, створюють перешкоди для вільного пересування пішоходів, заважають проходу до розважальних закладів і інших місць культурного відпочинку. Людям доводиться дихати газами з розвернутих до них вихлопних труб автівок. Рух автомобілів по тротуарах руйнує тротуарне покриття (НОВЕ!), а в зимовий період створює на ньому "кашу", унеможливлюючи рух пішоходів.

Центр міста, старовинні будівлі, величні дерева, клумби, лавки - це справді могло бути гарним місцем відпочинку і прикрасою Житомира, але натомість маємо загазовану стоянку, пішоходів, що пробираються по калюжах між рядами автівок, поступаючись дорогою черговому джипу, який вирішив припаркуватися перед самим входом до "Плезентвіля", щоб, бува, не пройти лишній метр. В місті мають бути облаштовані стоянки, але там, де це не заважає руху та відпочинку людей і не спотворює собою зовнішній вигляд міста", - пише автор петиції.

Наразі, петицію підписало 7 осіб, що становить 2,8% від потрібної кількості підписів. Підтримати дану петицію можна тут.

Всі Новини Житомира

Прочитано 1825 раз

Последнее изменение Вторник, 21/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework