Медовий місяць на Батьківщині. Замок на Житомирщині потрапив до списку найромантичніших місць в Україні

Замок Радомисль, поправу, очолює рейтинги найдивовижніших міст нашої країни. Цього разу він потрапив до списку найромантичніших місць в Україні.

n 2806171Весілля - знаменна подія для двох люблячих душ, важлива віха в житті молодої сім'ї. Хочеться, щоб сам обряд і медовий місяць запам'яталися і про них можна було розповісти онукам. Але не варто думати, що мальовничі і красиві місця є тільки десь там, за кордоном. Не забувайте, що в Україні теж є маса маловідомих і "незаїжджених" романтичних місць, куди можна вирушити у весільну подорож.

Ми вирішили нагадати про найкрасивіші місця України, де можна відсвяткувати весілля.

1. Медовий місяць у Карпатах

Своєю дивовижною романтичною природою вас порадують Коломия, Трускавець і Моршин, Ворохта та Микуличин. Тут можна як влаштувати пікнік на природі, так і провести яскраву фотосесію на тлі прекрасних карпатських пейзажів. Завжди можна організувати романтичні прогулянки на конях і смачно поїсти у місцевих ресторанах.

Примітно, що в Карпатах можна захоплююче відпочити будь-якої пори року - в Буковелі покататися на лижах взимку або відпочити на березі Синевиру - найбільшого озера в Карпатах.
До речі, Синевир привертає закоханих з усіх куточків України. Вода в озері надзвичайно чиста і вражає синявою.

Місцеві жителі кажуть, що озеро зміцнює любов і біля нього часто проводять весільні церемонії. За існуючою легендою, графська дочка на ім'я Синь і пастух Вир покохали один одного. Однак батько дівчини - багатий граф - наказав вбити Вира, і селяни скинули на нього камінь зі скелі. Гірко плакала Синь, обнявши той камінь, і від сліз утворилося озеро, кольору її синіх очей.

2. Старовинні замки

В Україні збереглося багато старовинних замків і палаців. Одним з них є прекрасний замок у містечку Радомишль на Житомирщині. Весільна подорож у теплу пору року подарує багато яскравих спогадів. Біля замку є ландшафтний парк з водоспадами і озерами.

У колишніх чернечих келіях влаштовані гостьові кімнати - ви зможете провести неповторну ніч у замку, що обріс красивими легендами. У парку на одному з численних озер є Острів Кохання у вигляді серця. За легендою, якщо пройти 138 сходинок замку, подивитися на острів з замкової вежі і вдарити у дзвін, здійсниться будь-яке бажання, особливо якщо воно про велике і міцне кохання.

Замок Кохання Сент-Міклош у селищі Чинадієве поблизу Мукачева на Закарпатті.

Сент-Міклош зажив слави замку кохання, який з'єднує серця.З ним пов'язана драматична історія кохання княгині Ілони Зріні та графа-повстанця Імре Текелі. До шлюбу вони зустрічалися в замку Сент-Міклош.

Імре був на 14 років молодший за княгиню, і незвичайна пара опинилася в центрі уваги всієї Західної Європи. Їх поєднала не тільки любов, а й спільні погляди - обидва боролися з австрійською династією Габсбургів. І обидва померли у вигнанні в Туреччині.

Луцький замок Любарта - один з найзнаменитіших в Україні. Першим власником замку вважається литовсько-волинський князь Любарт, який одружився з волинською княжною Бушею. Саме він побудував першу вежу в фортеці - В'їзну. А також позаду фортеці звів княжу резиденцію.

За роки свого існування замок зазнав багато випробувань - пожежа, повінь і запустіння. Однак навіть зараз дух перехоплює від його величі і могутності, незважаючи на те, що реставрація замку була далеко не повною. Тому, організовуючи весілля в цьому прекрасному старовинному місці, ви відчуєте до глибини душі силу вічності і часу.

3. Відпочинок на березі моря в Одесі

Колоритна, жвава Одеса зі старовинними вуличками, знаменитої Дерибасівської, нескінченноми Потьомкінськими сходами, красивими парками і затишними кафе - чудове місце для медового місяця. Влітку обов'язково варто позасмагати на місцевих пляжах або покататися на катері, а взимку - послухати класику в знаменитому Одеському оперному театрі.

4. Українські острови

Мало хто знає, що в Україні є фантастичні острови з унікальною флорою і фауною. Поїздка на українські острови буде однією з найбільш пам'ятних подій у житті. Наприклад, на острів Зміїний, який розташований за 120 км від Одеси. Потрапити на нього можна або на вертольоті, або на катері з селища Вилкове - спочатку по руслу Дунаю, а потім по морю.

Острів Джарилгач в Херсонській області - найбільший безлюдний острів у центральній Європі. Фауна і флора острова настільки цінна, що більшість видів занесені в Червону книгу. Тут живуть олені, муфлони, єнотовидні собаки, не беручи до уваги зайців, лисиць та інших тварин.

Острів Березань у Миколаївській області - невеликий острів у Чорному морі, входить у Національний заповідник «Ольвія».Саме про цей острів, називаючи Буяном, згадує і Пушкін у «Казці про царя Салтана». Екскурсії на острів Березань можна замовити з довколишніх населених пунктів і курортів: Коблеве, Очаків, Рибаківка, Кінбурнська коса, Миколаїв.

На незаселених островах можна по-справжньому відчути єднання закоханих сердець.

Джерело: asn.in.ua

Всі новини Житомира

Прочитано 4137 раз

Последнее изменение Среда, 28/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework