На Житомирщині відсторонено від посади керівника відділу державної реєстрації однієї із міськрад, яку затримано під час одержання неправомірної вигоди

За клопотанням слідчого, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира відсторонено від посади начальника відділу державної реєстрації юридичних та фізичних осіб-підприємців однієї із міськрад, яку затримано під час одержання неправомірної вигоди.

 

Нагадаємо, що правоохоронці затримали чиновницю під час одержання 160 тис грн - чергової частини неправомірної вигоди, яку вона вимагала від житомирянина як «винагороду» за вирішення питання щодо перереєстрації прав власності на підприємство.

Такі дії кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (вимагання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, інформує прес-служба прокуратури Житомирської області.

На даний час у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 368 (вимагання неправомірної вигоди службовою особою) КК України триває досудове розслідування, яке проводиться Національною поліцією в області.

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво.

 

Прочитано 1759 раз

Последнее изменение Пятница, 09/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework