City work fest. Місто, де працюють діти

Сity work fest. Місто, де працюють діти, – вірний шлях до держави, де живуть успішні та щасливі люди! Такі, що вміють відповідати за свої вчинки, що вміють ставити цілі та досягати їх, що знають, як об’єднати плідну роботу в команді та прагнення до лідерства, які не бояться змін, ризикують та перемагають.

Evro city work fest - це гра, в якій все по-справжньому! Реальні документи та реальні гроші, професіонали, які представлятимуть своє ремесло та закохуватимуть у нього дітей! Фестиваль значно розширяє межі освіти, допоможе дітям креативити, критично мислити, прогнозувати, вміти спілкуватися, а головне – успішно жити!

Захід відбудеться: 17 червня 2017 року з 12.00 до 20.00 за адресою Русанівська Набережна, м. Київ (500 м від м. Лівобережна).

Кожна дитина – талановита, більше того – геніальна! Маєте сумніви щодо цього факту? Не вагайтесь, а приходьте на фестиваль Evro city work fest. Переконайтесь, що вашій дитині підвладна будь-яка професія, запаліть сонце її хисту і пишайтесь, спостерігаючи за нею!

om 15061739 1

Всі Новини Житомира

 

Прочитано 2607 раз

Последнее изменение Четверг, 15/06/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework