Як робити ефективні ставки на спорт: головні рекомендації від фахівців

Як робити ефективні ставки на спорт: головні рекомендації від фахівців

 Декілька простих стратегій ставок на спорт, сформованих досвідченими гравцями, допоможуть кожному, хто прагне заробляти на прогнозах. Всі поради, які описані в даній статті, є важливим кроком в побудові вашої загальної системи, яка в кінцевому підсумку може дати прибуткові результати.

   Почніть з малих ставок

  Щоб навчитися перемагати в букмекерських конторах, потрібно багато часу. Звичайно, деякі гравці вибирають виграшні стратегії швидше, ніж інші, але навіть кращим гравцям, які роблять ставки на спорт, доводиться вчитися. У вас є тільки обмежена сума грошей, яку ви можете використовувати, тому не помиляйтесь, роблячи занадто великі ставки на змагання, коли ви тільки вчитеся вигравати. На самому старті свого шляху до беттінгу потрібно навчитись керувати своїм банкролом свідомо.

  Особливості ефективного використання банкролу детально описує веб-видання Action.

  Робіть ставки на декілька ліній

  Більшість спортивних заходів мають як мінімум дві різні лінії. Одна з ліній - ставка на спред. Це проміжок між нижнім і верхнім порогами прогнозу. Спочатку букмекер на основі аналізу події виявляє результат, який стане відправною точкою спреда. Це можуть бути голи, часовий проміжок, кількість порушень в грі і т.д. Букмекер виставляє діапазон значень, а гравець намагається вгадати, яка з умов вірне (менше першої величини або більше другої).

  Інший поширений тип лінії ставок - грошова лінія, який активно використовується бетторами на сайті БК Parimatch. При ставці на грошову лінію вам просто потрібно вибрати команду, яка виграє гру. У ставках на грошову лінію сума, яку ви повинні поставити, зазвичай відрізняється від суми ставок на спред.

  Не ставте на улюблену команду

  Вірогідно, що ваша перша ставка на спортивну подію була зроблена на улюблену команду. Багато гравців, що роблять ставки на спорт, продовжують ставити на улюблену команду, тому що вони вболівають за неї хочуть отримувати задоволення від виграшу грошей, коли їх команда стає переможцем.

  Звичайно, в цьому немає нічого поганого, але це не спосіб успішного гравця. Ви повинні мати можливість неупереджено дивитися на ігри і команди, оцінювати шанси обох суперників і об’єктивно робити прогноз.

  Висновки

  Гравцям початківцям складно отримати прибуток на букмекерських сайтах, але з нашими порадами, та рекомендаціями від найкращих світових гравців, ви можете швидко почати гру і отримати гарні результати.

  Розподіл банкролла на більшу кількість ігор, що дозволяє робити ставки на безліч ігор, допомагає довше залишатися в грі і відстежувати свої результати. Спеціалізуйтесь в одній області, купуйте лінії і припиняйте робити ставки на улюблені команди.

Новини Житомира

 

Прочитано 3846 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework