×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Суслова Ірина Миколаївна

n 2001167417Ірина Миколаївна Суслова (5 серпня 1988, Житомир) — народний депутат України VIII скликання, голова підкомітету з питань гендерної рівності і недискримінації Комітету Верховної Ради України з питань захисту прав людини, національних меншин та міжнаціональних відносин, співзасновник Громадської організації «Люстраційний комітет України».

Освіта:

У 2011 році закінчила Національний університет Державної податкової служби України, економіст.

Трудова діяльність:

У 2008 р. — помічник-консультант народного депутата України.

З 2014 р. — директор ТОВ «Редакція газети „Західне передмістя Києва“».

Громадсько-політична діяльність:

Брала участь у створенні низки громадських ініціатив, зокрема: Громадська організація «Громадський рух Разом» — член Правління; Громадська організація «Люстраційний комітет України» — співзасновник.

З 2014 року — член партії «Воля».

Політична діяльність:

У 2014 році на дострокових виборах до Верховної Ради балотувалася за списками партії Об'єднання «Самопоміч» під № 6.

У лютому 2015 року парламентська фракція «Самопоміч» прийняла рішення виключити зі свого складу Суслову — за словами Єгора Соболєва — як єдину з фракції, хто проголосував за призначення генеральним прокурором Віктора Шокіна.А також через невідвідування загальних зборів фракції без поважних причин і вчинення дій, які шкодили репутації фракції. 

Ірина Суслова вела активну боротьбу з прибічниками режиму Віктора Януковича.

Зокрема, народний депутат заявляла про необхідність забезпечення об'єктивного розслідування корупційних діянь Петра Мельника – екс-ректора Національного університету Державної податкової служби України, у зв'язку з чим вона неодноразово зверталась до правоохоронних органів.

Також за результатами розгляду звернень народного депутата було відкрито кримінальне провадження щодо порушень законодавства керівництвом Вінницького національного аграрного університету, за головування Григорієм Калетніком, у минулому — народним депутатом від «Партії регіонів». Кримінальна справа порушена за фактом зловживання владою або службовим становищем посадовими особами університету. 

Крім того, депутатка неодноразово заявляла про причетність Сергія Ківалова, президента Національного університету «Одеська юридична академія», в минулому члена «Партії регіонів», до корупційних схем із заволодіння нерухомим майном, а також поширення ним матеріалів, спрямованих на підрив суверенітету та територіальної цілісності України. За даними фактами відкрито кримінальне провадження, що було підтверджено Генеральною прокуратурою України та Головою Служби безпеки України Валентином Наливайченком.

 

Суслова Ірина Миколаївна

Ірина Миколаївна Суслова(5 серпня1988,Житомир) — народний депутат України VIII скликання, голова підкомітету з питань гендерної рівності і недискримінації Комітету Верховної Ради України з питань захисту прав людини, національних меншин та міжнаціональних відносин, співзасновник Громадської організації «Люстраційний комітет України».

Освіта:

У 2011 році закінчила Національний університет Державної податкової служби України, економіст.

Трудова діяльність:

У 2008 р. — помічник-консультант народного депутата України.

З 2014 р. — директор ТОВ «Редакція газети „Західне передмістя Києва“».

Громадсько-політична діяльність:

Брала участь у створенні низки громадських ініціатив, зокрема: Громадська організація «Громадський рух Разом» — член Правління; Громадська організація «Люстраційний комітет України» — співзасновник.

З 2014 року — член партії«Воля».

Політична діяльність:

У 2014 році на дострокових виборах до Верховної Ради балотувалася за спискамипартії Об'єднання «Самопоміч»під № 6.

У лютому 2015 року парламентська фракція «Самопоміч» прийняла рішення виключити зі свого складу Суслову — за словамиЄгора Соболєва — як єдину з фракції, хто проголосував за призначення генеральним прокуроромВіктора Шокіна.А також через невідвідування загальних зборів фракції без поважних причин і вчинення дій, які шкодили репутації фракції.

Ірина Суслова вела активну боротьбу з прибічниками режиму Віктора Януковича.

Зокрема, народний депутат заявляла про необхідність забезпечення об'єктивного розслідування корупційних діянь Петра Мельника– екс-ректора Національного університету Державної податкової служби України, у зв'язку з чим вона неодноразово зверталась до правоохоронних органів.

Також за результатами розгляду звернень народного депутата було відкрито кримінальне провадження щодо порушень законодавства керівництвомВінницького національного аграрного університету, за головування Григорієм Калетніком, у минулому — народним депутатом від«Партії регіонів». Кримінальна справа порушена за фактом зловживання владою або службовим становищем посадовими особами університету.

Крім того, депутатка неодноразово заявляла про причетністьСергія Ківалова,президентаНаціонального університету «Одеська юридична академія», в минулому члена«Партії регіонів», до корупційних схем із заволодіння нерухомим майном, а також поширення ним матеріалів, спрямованих на підрив суверенітету та територіальної цілісності України. За даними фактами відкрито кримінальне провадження, що було підтверджено Генеральною прокуратурою України та Головою Служби безпеки УкраїниВалентином Наливайченком.

Прочитано 1336 раз

Последнее изменение Среда, 20/01/2016

Другие материалы в этой категории:

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework