×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Гіга Ліпартеліані

Гіга ЛІПАРТЕЛІАНІ народився у 1963 році. Навчався в Кутаїському педагогічному інституті, історико-філологічний факультет, потім закінчив Тбіліський державний університет, факультет журналістики. Працював на різних посадах у ЗМІ та у видавничій галузі, пройшов шлях від кореспондента до головного редактора, був керівником іноземного відділу Спілки письменників Грузії. Після цього керував прес-службою Рахункової палати Грузії.
Першу книгу видав у 1990 році у видавництві “Мерані” про сталінські репресії в Грузії (перевидана у 2001 році у Варшаві).

Перший, на основі розкритого архіву Верховного Суду Грузії, написав книгу про кримінальні бандитські групи Західної Грузії “Самегрело”. Організував одну з перших документальних студій Грузії, випустив фільм про грузинсько-російську війну (з проблем Абхазії). Неодноразово видавав книги про події в Закавказзі і Грузії, а також у 2002 році у Варшаві видав книгу “Правда про Путіна, або Політична кардіограма Росії”.
Створив у Грузії Агенцію журналістських розслідувань “Репутація”. Читав лекції в різних університетах, в тому числі і в Україні, на факультетах журналістики, політології, міжнародних відносин. Викладав курси “Журналістські розслідування”, “Політична журналістика”, “Політологія”.

Прочитано 1221 раз

Другие материалы в этой категории:

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework