×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Харчишин Валерій Володимирович

харчишин

Харчишин Валерій Володимирович — український рок-музикант. Лідер рок-групи «Друга Ріка».

Валерій Харчишин народився 26 травня 1974 року в місті Любар Житомирської області.

У 1989 році, по закінченню школи, Валерій вступає до Житомирського училища культури та мистецтв імені Огієнка, на відділення духових інструментів.

Закінчивши навчання, починає виступати у складі ансамблю «Льонок», а пізніше співає в «Козацькому хорі». В 1994 році стає директором відомого хорового колективу «Орея» і багато гастролює Європою.

У 1995 році разом з Віктором Скуратовським та Олександром Барановським засновує групу Second River. Валерiй став не тільки солicтом групи, але й автором переважної більшості текстів та музики гурту. У 1996 роцi музиканти змінюють назву на«Друга Ріка».

За роки існування група "Друга Ріка" набула статусу однієї із найуспішніших на українській сцені. Якісна музика на студійних записах та в кліпах, що не зникають з екранів ТВ, та справжній рок-н-рольний драйв на концертах, дозволяють їм впевнено утримувати цю позицію.

5 альбомів (головний альбом “Рекорди” досягнув статусу “золотого” в день виходу), 10 топових синглів, 27 відео, 24 з яких очолили музичні чарти країни. На рахунку ДР участь у великій кількості концертних турів та фестивалів, власний проект "Rock'n'Roll saves the world". В рамках проекту - великі концерти та запис дуетів з російською групою ТОКіО і турецькими рок-музикантами "Mor ve Otesi" (Мор ве Отесі).

У 2007 році Валерій Харчишин потрапляє у жахливу ДТП, що на довгий час прикувала його до ліжка. Опіcля Валерій сказав:

"Врешті-решт я розумію, що всі ми ходимо під Богом і це може трапитися з ким завгодно. І я не виняток. Треба жити далі і я дуже хочу жити, хочу творити, мені ще є багато чого сказати. Я щасливий від того, що я живий"

У 2008 році В. Харчишин стає найкращим вокалістом року за результатами щорічної премії НЕПОПСА. А в 2009 році за результатами Ukrainian Showbiz Awards стає володарем двох бізнес-премій «Hermes Prize» за професіоналізм та високі досягнення у сфері шоу-бізнесу. Також у 2009 році за рейтингом журналів «Viva!» та «ELLE»Валерій Харчишин стає найпривабливішим та найстильнішим чоловіком країни.

В груднi 2011 Валерій Харчишин та музиканти ДР з'являються в провокаційному виглядi на обкладинці чоловічого глянцю XXL. Ця зйомка стала особливою для усіх. Адже група ніколи не знімалася в подібних фотосесіях, а журнал вперше за свою 10-літню історію, помістив на обкладинку чоловіче "ню". Через рік група отримує премію від журналу за найкращу обкладинку.

У 2012 році Валерій Харчишин започаткував благодійний марафон "Я БУДУ ЖИТИ" - соціальну акцію в боротьбі з лімфомою. В рамках акції пройшов великий благодійний концерт, в якому беруть участь Океан Ельзи, Бумбокс, С.К.А.Й. та багато інших рок-гуртів. Валерій Харчишин сприяв зйомкам відеоролику та фотопроекту "Я БУДУ ЖИТИ", мета якого - допомогти виявити хворобу на ранній стадії. Проект підтримало безліч небайдужих до страшної проблеми та чужого горя людей. Втілювали ідею в життя музиканти, стилісти, дизайнери, візажисти, представники ЗМІ та багато інших. У зйомках ролику та фотопроекту брали участь відомі музиканти.

Валерій має трьох синів.

Не уявляє свого життя без музики та подорожей, особливо любить бувати в горах і кататися на лижах.

Життєвий принцип Валерія Харчишина: «Не живи вчора, живи сьогодні!»

Студійні альбом

•       2000 :: Я є

•       2003 :: Два

•       2005 :: Рекорди

•       2008 :: Мода

•       2012 :: Metanoia. Part 1

Прочитано 886 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework