×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Ольга Богомолець

Народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я, радник Президента України.

Професор, лікар та науковець із 24-річним стажем професійної, дослідницької та клінічної роботи у сфері дерматології, дерматоонкології, лазерної медицини. Засновник та Головний лікар Київського Інституту дерматології та Інституту Теледерматології.

Заслужений лікар України, доктор медичних наук, професор кафедри дерматології та венерології Національного медичного університету ім. О. Богомольця. Автор 70 наукових праць і 9 патентів на винаходи у сфері лікування шкірних захворювань.

Координатор Європейської асоціації лазерної дерматології у Східній Європі, член Американської академії дерматології, Європейської академії дерматовенерології, Нью-Йоркської академії наук.

Меценат культури та мистецтв. Фундатор унікального історико-культурного комплексу Замок-музей Радомисль з єдиним у світі Музеєм української домашньої ікони. Засновниця арт-холу «Кайрос», що є мистецьким майданчиком, створеним задля підтримки молодих художників, майстрів слова та знаних митців.

Талановита та визнана на міжнародному рівні як музикант й автор-виконавиця сучасних та старовинних українських романсів.

Правнучка академіка Олександра Олександровича Богомольця.

Одружена, виховує 4 дітей.

Проживає в м. Києві.

Ольга Богомолець

Прочитано 825 раз

Другие материалы в этой категории:

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework