×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Галина Віталіївна Корінна

n 0406154635Галина Корінна народилася 15 квітня 1964 року в с. Бабиничі Народицького району Житомирської області в сім’ї службовців.

Закінчивши Народицьку середню школу №1 із золотою медаллю, вступила до Житомирського державного педагогічного інституту імені Івана Франка на факультет іноземних мов.

Трудовий шлях розпочала викладачем іноземних мов Головинського СПТУ-2 Черняхівського району, де її обрали секретарем комітету комсомолу училища, а згодом секретарем, завідувачкою відділу учнівської молоді Черняхівського райкому ЛКСМУ. 2000 року її переведено на відповідальну роботу в обласний центр на посаду начальника Головного управління праці та соціального захисту населення Житомирської облдержадміністрації.

Під її керівництвом в області забезпечується реалізація державної політики у сфері соціально-трудових відносин, оплати праці, зайнятості, соціального захисту та соціального обслуговування населення та, зокрема, постраждалих від Чорнобильської катастрофи.

2006 року вона брала участь у навчальному курсі за програмою технічної співпраці між Україною та Індією в Делі і була єдиним представником європейської спільноти. Ефективно вирішувати посадові обов’язки Галині Корінній допомагає постійне особисте спілкування з жителями області.

За багаторічну сумлінну працю нагороджена Почесними грамотами Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, обласної державної адміністрації та обласної ради, а 2004 року Указом Президента України Галині Віталіївні присвоєно почесне звання «Заслужений працівник соціальної сфери України». Формулою щастя для Галини Корінної є улюблена справа, відчуття постійної необхідності не лише своїй родині, а й усім, хто поруч з нею, хто бачить у ній лідера, заради кого вона мусить бути сильною. Нагороджена орденом Княгині Ольги ІІІ ступеня (2009 р. ).

Прочитано 1253 раз

Другие материалы в этой категории:

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework