×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Артем Кондратюк

n 0506154659Народився 30 липня 1990 року в військовому містечку Озерне Житомирської області.Ще в початкових класах школи задумався: ким же бути - художником, артистом або співаком?Навчався малювати, грав і імпровізував в шкільних спектаклях, співав у художній самодіяльності.Творчість і сцена стали сенсом життя.

У музичній школі вчився на фортепіанному відділі.У 2006 році вступив до Житомирське музичне училище ім.В.С.Косенка на диригентсько - хоровий відділ, через два роки перевівся на вокальне відділення, так як головним у його житті стало сольний спів.У 2011 році закінчив музичне училище з відзнакою і вступив на естрадний відділ в Житомирський Інститут культури і мистецтв Національної Академії керівних кадрів культури і мистецтв.Закінчив його з відзнакою в 2014 році.

Ще в музичній школі його педагог Івасенко Лариса Петрівна, яка стала його другою мамою, другом, наставником і музичним керівником по естрадному співу, сказала: "Вір у свою мрію!Твій голос гідний великої сцени ".Почалися щоденні репетиції протягом усіх цих років.

Доля дарувала йому перемоги.Ще навчаючись у музичній школі, він став переможцем районних та обласних конкурсів.

У 2007 році в Івано-Франківську нагороджений дипломом Лауреата "Гран-прі" на 7 Міжнародному конкурсі естрадного мистецтва "Захід 21 століття".

У 2008 році - Лауреат "Гран-прі" на Всеукраїнському конкурсі "Пісенний сад" у Києві, і "Пісенні крила Чураївні" у Полтаві.

У 2009 році представляв Україну на 4-му Міжнародному фестивалі фольклорної музики в Іспанії в місті Малага.Концертні тури відбулися у багатьох містах Іспанії.Там же він знявся в художньому фільмі про Ісуса Христа "Син людський".26 січня 2010 був запрошений в Український дім у Києві на презентацію цього фільму в Україні (показ фільму відбувся у багатьох країнах світу).

У 2010 році (січень) знову "Гран - прі" на Всеукраїнському конкурсі "Диво -пісня" у Києві.

У квітні 2010 співак був запрошений в якості артиста від України (всього 5 осіб) у м Тріполі в Лівії на Міжнародний форум-конгрес "За мир" на захист дітей від тероризму та природних катастроф. Концерти проходили в Тріполі протягом тижня (у форумі брало участь більше 40 країн світу).

А навесні А.Кондратюк пройшов всі відбіркові тури на Міжнародний фестиваль у Вітебську "Слов'янський базар - 2010".Члени журі вирішили, що співак представлятиме Україну на цьому фестивалі не як конкурсант, а як артист у концерті "Сузір'я України".У липні 2010 року А.Кондратюк співав на головній сцені "Слов'янського базару".В цей же час відбулися його виступи на "Майдані Незалежності" в Києві з трансляцією по УТ-1.

У травні Артем взяв участь у телепроекті каналу СТБ «Караоке на Майдані».З осені артист вже виступав із сольними концертами.

У листопаді 2010 року виграв золоту медаль у номінації "естрадний спів" у Києві на "Перших Національних Дельфійських іграх" Україна.

11 грудня 2010 Національна радіокомпанія України нагородила А. Кондратюка дипломом та іменний статуеткою "Кращий співак року" на Гала концерті в "палаці Україна" в Києві.

16 грудня 2010 був запрошений на Ут-1 знятися у телепроекті "Наша пісня", де одна з його композицій прозвучала в хіт-параді сучасної української пісні.

Серпень 2011 - Лауреат Першого Всеукраїнського фестивалю "Море талантів", який проводив "Новий канал", а також гість Міжнародного телевізійного пісенного фестивалю "Пісні моря-2011".Ці два конкурси відбулися в Криму.

Вересень 2011 - Лауреат "Гран-прі" 6-го Міжнародного конкурсу молодіжної пісні "Молодь за союзну державу", який відбувся в Ростові-на-Дону.

2012 рік - фіналіст Національного відбіркового туру Міжнародного конкурсу молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля-2012" в Україні.

У квітні 2012 року - Лауреат "Гран-прі" Першого всеукраїнського конкурсу "Мелодії Полісся".

Жовтень 2012 - "Гран-прі" і премія Леоніда Кучми на Міжнародному телевізійному конкурсі "ДОЛЯ" в Києві.

У 2013 році - фіналіст телепроекту "Голос країни - 3" на каналі "1 + 1".

У вересні 2013 року отримав почесне звання "Гордість міста - 2013", м Житомир.

У період з 2011 по 2015 А. В. Кондратюк як викладач вокалу готує дітей до різних вокальним конкурсам, де вони відзначені дипломами з призовими місцями.Також його неодноразово запрошують членом журі дитячих вокальних конкурсів.У цей період проводить безкоштовні майстер-класи для всіх бажаючих талановитих дітей-вокалістів Житомирщини.

У березні 2015 року став переможцем вокального телепроекту "Співай Як Зірка" на каналі "Україна".

За останній час було знято шість відеороликів до його власних пісень.

З 17-ти років Артем Кондратюк став солістом естрадної пісні в Житомирському обласному драматичному театрі ім.І. Кочерги.Паралельно вже 8-й рік працює викладачем академічного та естрадного вокалу в одній з дитячих музичних шкіл.З 2011 року є солістом-вокалістом Житомирської обласної філармонії.

Веде активну концертну діяльність.Бере участь у багатьох благодійних акціях і концертах (в репертуарі артиста близько сотні пісень різнопланової тематики).Він володар яскравого тембру голосу - драматичного баритона.Пише свої вірші і музику.Має свої пісні від відомих композиторів України.

У грудні 2013 вийшов дебютний альбом артиста під назвою "Для тебе".

Ціль у житті - кожен день дарувати людям любов і щирі теплі емоції через пісню на сцені. "Це і є моє щастя", - говорить Артем.Кінцева мета - пройти весь шлях артиста і відкрити свою власну безкоштовну школу естрадного співу для обдарованих дітей з бідних сімей і дати їм можливість реалізувати свій талант.

Прочитано 890 раз

Последнее изменение Пятница, 05/06/2015

Другие материалы в этой категории:

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework