×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Валерій Харчишин

n 0806154678Фронтмен гурту "Друга ріка" Валерій Володимирович Харчишин народився 26 травня 1974 р. в місті Любарі Житомирської області (за знаком зодіаку – Близнюки). У школі прогулював уроки (просто йшов на якесь будівництво та читав книжки), а вірші Івана Франка дуже важко було вивчити на пам'ять. На дискотеки не ходив, сидів вдома і грав на трубі, ну і звісно у віці 12-13 років пробував танцювати брейк перед дзеркалом та телевізором. Також навчався в музичній школі, яку закінчив по класу "труба". 1993 р. закінчив житомирське училище культури. Студентські роки проведені в училищі згадує з задоволенням: були і "розборки" з житомирськими хлопцями, і романи з дівчатами, і алкоголь, і гулянки-дебоші (за які іноді було дуже соромно). Знаковою подією для Валерія стало знайомство з майбутнім басом-гітаристом "Другої ріки" Віктором Скуратівським під гуртожитком училища культури в Житомирі. Далі були перші музичні кроки гурту "Друга ріка", репетиції і божевільний драйв. 1994 р. вперше знайомиться з дівчиною Юлею. З цієї зустрічі пройшло багато років, перш ніж Валерій та Юля стали зустрічатися (Юля якийсь час жила в Америці, потім в Австрії, працювала в американському посольстві). Їхня друга випадкова зустріч відбулася в Києві – і почалося... З 1995 по1999 рр. співає в академічній хоровій капелі "Орея". В її складі Харчишин об'їздив пів-Європи (того часу Валерія навіть думав залишитися в монастирі у Франції). Виступали в Україні, Росії, Польщі, а от у 1997 р. не дозволили виїхати в Британію, за що дякують, бо український шоубіз втратив би їх тоді... 1996 р. (до 1998 р.) Валерій стає директором цієї хорової капели. У 1995 р. Харчишин разом Скуратовський і Барановський у Житомирі створюють гурт "Second River", співають англійською мовою та орієнтуються на музику "Depeshe Mode", а вже на початку 1996 р. хлопці задумались, що з англійською мовою в Україні далеко не підуть і українізувалися на "Друга Ріка". Подальша доля Валерія Харчишинап пов'язана з успіхами та поразками гурту. Журнал "Pink" визнав Валерія одним з найбажаніших чоловіків України у 2005 році.

22 грудня 2007 р. у музиканта народився син Євген вагою 4300 грамів і зростом 57 см. А 28 вересня поспішаючи у Житомир до пологового будинку забирати дружину з сином, Валерій потрапив в автомобільну катастрофу в 50 кілометрах від Києва (отримав травми середньої тяжкості - удари внутрішніх органів, перелом руки, а також черепномозкова травма, та був прооперований). Від першого шлюбу у Валерія є син Дмитро.

А загалом Валерій пише, коли переживає, а коли нічого не відчуває, то не може писати, говорити та творити (на творчість його надихають візуальні картини й кінофільми, до речі улюблений фільм – "Хоробре серце"). Найяскравішим моментом у своїй музичній кар'єрі вважає перемогу "Другої ріки" на фестивалі Майбутнє України та виступ на розігріві Девіда Гехена. Валерій слухає різну музику залежно від настрою, але особливо любить слухати Depeche Mode та Radiohead. У вільний час любить поспати, послухати музику, почитати книжку (подобається читати "романтичні" книги, улюбленою книгою є "Майстер і Маргарита" Булгакова). Валерій Харчишин і любить (з кожним роком ти стаєш розумнішим і дарують багато подарунків), і не любить (з кожним роком ти стаєш старшим) день народження. Інтернетом користується тільки тоді, коли потрібно надіслати e-mail (виключно для роботи). Хоче заспівати дуетом з Гвен Стефані. В наступному житті мріє бути Елвісом Преслі. Найекстремальнішим видом спорту для нього виявився лижний (Валерій падає, як вареник з сиром, у сніг, як у сметану :-). До татуювання відноситься нормально і хотів би собі зробити. Популярність йому зовсім не заважає. Прагне, щоб пісні "Другої Ріки" звучали по всій Європі та в США – от тоді буде справжній успіх! А взагалі у собі не хоче нічого змінювати – він просто супер!

Прочитано 1032 раз

Другие материалы в этой категории:

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework