×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

ЛАБУНСЬКА АНЖЕЛІКА ВІКТОРІВНА

i 18111544 1Голова Житомирської обласної ради

Лабунська Анжеліка Вікторівна народилася 2 листопада 1967 року у місті Києві.

Батьки – Віктор Григорович (за фахом будівельник) та Михайлина Петрівна (юрист),пенсіонери. Батько родом із села Високе Брусилівського району Житомирської області, мати з міста Фастів Київської області.

Анжеліка Вікторівна має вищу юридичну освіту. У 1996 році закінчила юридичний факультет Київського державного університету ім. Тараса Шевченка. Вся її трудова біографія пов’язана з основним фахом - юриспруденцією, адвокатською та правозахисною діяльністю. Вона має почесне звання «Заслужений юрист України».

Трудову діяльність почала у 1985 році після закінчення «на відмінно» Київської середньої школи №202. Працювала секретарем судового засідання у районному суді, бухгалтером, лаборантом юридичного факультету університету, юристом-консультантом Ощадбанку і Укрдержстраху, начальником юридичного  управління акціонерного товариства «Фінанси та кредит», а також більше чотирьох років працювала (за сумісництвом) начальником юридичного управління відкритого акціонерного товариства «Прогрес» (завод «Прогрес», м. Бердичів).

Наприкінці 1990-х років Анжеліка Лабунська як юрист брала активну участь у процесі повернення колишнім українським остарбайтерам вкрадених у них через «Градобанк» коштів, що виділив уряд Німеччини.  

Анжеліка Лабунська народний депутат V, VI, VII скликань, голова ВО  «Батьківщина» в Житомирській області.

У Верховній Раді Анжеліка Лабунська перебувала в опозиції провладній більшості Януковича, була активною учасницею протестного руху Майдану. Стала співавтором трьох Законів України та подала 43 законопроекти. Входила в депутатське об’єднання «Платформа реформ», що утворилося після Майдану та об’єднало 24-х народних депутатів, які прагнули реалізувати громадські ідеї реформування життєво важливих галузей України, експертом ініціативи «Реанімаційний пакет реформ», членом Міжфракційного об’єднання «Рівні можливості» у Верховній Раді України, де активно працювала над захистом прав жінки та дитини.

У 2008 році Анжеліка Вікторівна заснувала благодійний фонд «ЛАВ», який велику увагу приділяє боротьбі з насильством у сім’ї, відродженню села, допомозі малозабезпеченим, багатодітним сім’ям, дитячим будинкам, школам, організаціям та індивідуальним заявникам. Благодійний фонд Анжеліки Лабунської надає безкоштовні юридичні консультації та постійно допомагає людям, які постраждали від несправедливих рішень судів та свавілля чиновників.  

Анжеліка Лабунська заміжня, виховує трьох синів - В’ячеслава (28 років), Андрія (9 років) та Данила (7 років).

12 листопада 2015 року Лабунську Анжеліку Вікторівну обрано на посаду голови Житомирської обласної ради.

Прочитано 1549 раз

Последнее изменение Среда, 18/11/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework