×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Анатолій Олександрович Подік

i 02121502 1Анатолій Олександрович Подік народився у селі Мар’янівка. Батько був бригадиром у місцевому колгоспі, мама працювала вчителем у школі.

Закінчивши Володарськ-Волинську середню школу, навчався у Житомирському технічному училищі №2, поєднував навчання з трудовою діяльністю.

Після служби в армії вступив у Житомирський сільськогосподарський технікум за спеціальністю «механізація сільського господарства». Отримав кваліфікацію техніка-механіка. 

Трудова діяльність почалася з посади слюсаря-сантехніка. Пізніше став начальником ЖЕКу. Пізніше понад 10 років працював начальником підприємства «ВЖРЕП-11» у м. Житомирі.

У 2002 році створив власне будівельне підприємство ПП «ПОДІК». 

За меценатську діяльність неодноразово нагороджувався грамотами Благодійного фонду «Чорнобиль-86» та української православною церкви за вагомий внесок у реконструкцію Житомирського Михайлівського собору. 

Неодноразово нагороджувався обласними і державними відзнаками за внесок у розбудову народногосподарського комплексу держави.

ПП «ПОДІК» приймало участь у реставрації фасаду лялькового театру по вулиці Михайлівській, ремонті будівлі РАЦСу по вул. В. Бердичівській, капремонти приміщення Національного банку по вулиці Б. Лятошинського, реставрації фасаду та благоустрою території Житомирської Філармонії ім. С. Ріхтера, облмуздрамтеатру ім. І. Кочерги та приміщення головного управління сільського господарства по вулиці В. Бердичівській.

З листопада 2015 Анатолій Подік депутат Житомирської обласної ради, фракція «Блок Петра Порошенка «Сорлідарність».

Прочитано 1092 раз

Последнее изменение Среда, 02/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework