×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Блажкевич Ольга Михайлівна

i 07121523 1Народилась у Житомирі, в родині інженерів. Закінчила 20-ту школу. Має двох дітей. Дві дочки, дорослі. Старшій – 25 років, молодшій – 18.

Начальник юридичного відділу та заступник голови правління ПАТ «Житомирський маслозавод» — компанія «Рудь» —.

Закінчила 20-ту школу з поглибленим вивченням французької мови. Вирішила вступати на факультет іноземних мов – поїхала до Мінську, де навчалась її сестра. Не вступила, тому що був час розпаду СРСР. Довелось вертатись до Житомира та йти працювати. Таким чином потрапила на «Хімволокно», одночасно вступила до Могільовського хіміко-технологічного технікуму, який закінчила за спеціальністю «хімік-технолог».

У 2004 році закінчила академію за фахом «юрист» з відзнакою.

Відразу після вступу знайшла роботу у військовій частині – юрисконсультом. Відпрацювавши у військовій частині 3 роки, зрозуміла, що «переросла» за рівнем це місце роботи та почала шукати нове. Пішла працювати до торгового дому «Міріса» — на той час це була процвітаюча компанія з великою структурою та мережею магазинів.

Дуже хотіла працювати на виробничому підприємстві. Відіслала своє резюме на молочний завод «Rainford», хоча на той час вільних місць там не було. За тиждень зателефонували і запросили на роботу. На заводі «Rainford» пропрацювала 9 років.

На роботу до Житомирського маслозаводу Ольгу Блажкевич запросили. Успішно пройшовши співбесіду, почала працювати юрисконсультом. За 2 місяці стала начальником юридичного відділу, за 2 роки – членом правління і заступником голови правління.

З листопада 2015 депутат Житомирської міської ради.

Має хобі. Малює на березовій корі плакатною гуашшю. Картини колекціонує, іноді дарую друзям.

Прочитано 1154 раз

Последнее изменение Среда, 09/12/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework