Весілля було проведено за всіма прадавніми традиціями та в українському, козацькому стилі. Вінчав молодят о. Богдан на Замковій горі, де спеціально було облаштовано місце для виїзної церемонії. Рідні та друзі молодят святкували під великим навісом, тим часом як гості оглядали тварин, різні скульптури, робили фото та танцювали разом із молодими.
Та яке ж свято без їжі? Саме тому для житомирян член Асоціації українських поварів Віктор Фіалковський зі студентами приготували для усіх житомирян гарбузову кашу. А допомагали їм у цьому маленькі кухарі. Окрім цього, гості та жителі міста ласували справжнім козацьким кулішем, узваром та різними смаколиками.
Та спробувати себе у ролі повара – це ще не все, де можна було розважитись малечі. На Замковій їх чекали майстер-класи, міні-зоопарк зі свійськими тваринами, яких можна було взяти, погладити та нагодувати.