Діана Матвієнко: «Блог – творчий щоденник, який змушує рухатись уперед»

Діана Матвієнко: «Блог – творчий щоденник, який змушує рухатись уперед»

  Про блог, головні проблеми у його веденні, самомотивацію та поради для юних блогерів.

  Діана Матвієнко розвиває власний блог на Житомирщині. Дівчина, яка схудла на 20 кілограмів, пише вірші на замовлення та знімає гумористичне відео.

  – Діано, як і чому Ви вирішили стати блогером? І що для Вас блог?

  – Я з дитинства знала, що хочу мати творчу професію. В школі я брала участь у всіх заходах, постійно їздила на творчі виступи, писала вірші, сценарії. Тоді про таку професію як блогер було ще мало відомо, тому я навіть не розглядала її. Блогерство привабило мене тим, що ти працюєш сам на себе, і твоя подальша кар'єра, розвиток, заробітна платня залежить від твоїх старань і талантів. Ти можеш працювати з будь-якої точки світу, сам будуєш свій графік і, найголовніше, займаєшся тим, що любиш! Напевно, саме через це я обрала цей напрямок! Блог для мене – це мій творчий щоденник, це те місце, де я можу поділитися своїми творчістю й починаннями.

  – Якої тематики дотримуєтесь у своєму Instagram-акаунті?

  – Тематика мого блогу – гумор і поезія.

  – Що надихає Вас на пости?

  – Зараз у моєму блозі дуже мало саме текстових постів, я знімаю гумористичні відео, іноді вміщую вірші. На зйомку мене надихають мої підписники, які зберігають, коментують, роблять репости і запитують, коли ж будуть нові відео. Ну і, звісно, ніщо так не надихає, як моя ціль досягти успіху в цій сфері.

  – Скільки часу в середньому витрачаєте на ведення блогу?

  – Блог забирає досить багато часу, приблизно 5–8 годин на день.

  – Що є найскладнішим у роботі над блогом?

  – Найскладніше набрати й утримати аудиторію. Зараз дуже багато блогерів і важко виділятись серед такої кількості талановитих, досвідчених людей.

  – Як віднайти свою «хвилю» та рухатись у цьому напрямку?

  – Насправді все дуже просто: треба вести блог про те, що ти любиш або про те, в чому ти добре розумієшся, і тоді в тебе не виникатиме проблем що зняти і про що написати.

  – Як «тримаєте» свою аудиторію?

  – Намагаюсь знімати побільше відео за власним сценарієм, спілкуюсь із своєю аудиторією, відповідаю на усі смс, навіть на смайлики або реакції. Знімаю інформативні сторіз, в яких ділюсь своїм досвідом.

  – Чи існує експрес-спосіб із самомотивації на кожен день? Поділіться власним «рецептом».

  – Кожного разу, коли хочу здатись, нагадую собі про те, для чого і для кого я це роблю. І чи варті мої хвилинні слабкості того, через що я вже пройшла і зробила.

  – З якими труднощами стикається блогер?

  – Насправді труднощі є саме у наборі аудиторії, адже зараз без вкладень це зробити досить важко, а оскільки я студентка і роботи поки що не маю, то не завжди можу вкласти гроші у вигідні рекламні пропозиції. Також дуже важко постійно знімати сторіз, особливо тоді, коли в тебе немає настрою, але ти повинен бути активним, щоб твоя аудиторія постійно бачила тебе на своїх екранах і не забувала.

  – Як ставитесь до таргетованої реклами і чи є вона у Вас?

   – Так, я користуюсь таргетованою рекламою, ставлюсь до неї позитивно, але в ній потрібно добре розумітись, адже від того, як ти її налаштуєш залежить твій результат. Якщо неправильно це зробити, кошти стягнуть майже даремно.

  – У яких соціальних мережах Ви ще розвиваєтесь?

  – Інстаграм і Тік ток.

  – Яка з цих мереж видається Вам перспективнішою і чому?

  – На цей момент для мене перспективнішим є Інстаграм, бо я в ньому краще розуміюсь. Як на мене, Тік ток ще тільки розвивається, через нього можна набрати аудиторію для Інстаграму, а також пошукати ідеї для відео, які можна буде опублікувати в Інстаграмі.

  –  Що б Ви побажали блогерам-початківцям, які тільки «вливаються» у цю нішу?

  – Перш за все, хочу побажати робити те, що люблять, постійно навчатись і розуміти, що в Інстаграмі зараз дуже велика конкуренція, тому знадобляться дуже багато ідей і терпіння. Головне – не опускати руки й знати, що за будь-яким успіхом стоїть неабияка праця. І, будь ласка, не порівнюйте себе ні з ким, адже всі ми різні й по-своєму талановиті та особливі!

Любов ОМЕЛЬЧУК

Новини Житомира

 

Прочитано 471 раз

Другие материалы в этой категории:

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework