×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Чи залишиться Житомирщина без хліба?

Підготовка до весни на Житомирщині продовжується.

l 150116158За результатами моніторингу станом на 12 січня 2016 року із наявних у всіх категоріях господарств 138,5 тис. га озимих зернових культур сходи отримано на площі 138,1 тис. га (100%), з них у доброму стані знаходяться на площі 73,7 тис. га (53% від отриманих сходів), у задовільному – 56,1 тис. га (41%), 8,7 тис. га (6%) – у слабкому та зрідженому стані.

Про ц повідомляє прес-служба ОДА.

Крім того, із 19,5 тис. га озимого ріпаку в доброму стані перебувають посіви на площі 7,4 тис. га (38%), у задовільному – на 8,2 тис. га (42%), у слабкому та зрідженому на площі 3,9 тис. га (20%).

В управлінні агропромислового розвитку облдержадміністрації відбулася робоча нарада з операторами-постачальниками мінеральних добрив та засобів захисту рослин. У роботі наради взяли участь керівники і спеціалісти фітосанітарної служби та науковці Інституту сільського господарства Полісся. Відмічено, що у агроформуваннях області проводиться робота з підготовки до проведення комплексу весняно-польових робіт. Під посів ярих культур господарствами області придбано 28,9 тис. тонн мінеральних добрив у фізичній вазі (24% потреби) та 88,0 тонн засобів захисту рослин (15%), в тому числі 7,3 тонн протруйників насіння (27%).

Ускладнення погодних умов вимагає від працюючих на тваринницьких фермах, майстернях та інших виробничих сільськогосподарських приміщеннях суворого дотримання правил пожежної безпеки та охорони праці, зокрема, забороняється використання саморобних і несправних обігрівальних приладів, відкритого вогню, паління та заїзду транспортних засобів в тваринницькі приміщення без іскрогасників.

Прочитано 813 раз

Последнее изменение Пятница, 15/01/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework