×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі планують відкрити індустріальний парк вже цієї осені

Вже цієї осені в Житомирі планують відкрити індустріальний парк.

n 2402167968Це спеціально організована для розміщення нових виробництв територія, яка забезпечена енергоносіями та інфраструктурою. Як правило, це промисловий майданчик, на якому ведуть свою діяльність кілька незалежних підприємств з однієї або різних галузей. В Житомирі індустріальний парк буде розташований по Київському шосе в районі Смоківки, передає Житомирська хвиля.

Наразі завершується виготовлення проектно-технічної документації, вже в цьому році будуть проведені роботи з облаштування території – всі комунікації, освітлення та тверде покриття будуть зроблені за рахунок коштів міста:

"Нам необхідно створити умови, за яких інвестор мав би змогу оформити всі документи на відкриття виробництва в стислі терміни. Буде кілька майданчиків індустріального парку. Один з них ми закладаємо на території колишнього заводу Хімволокно, це для тих інвесторів, які готові брати в оренду або купувати приміщення. Ми хочемо повторити європейський досвід створення індустріального парку в Житомирі", – пояснив голова Житомирської міської ради Сергій Сухомлин.

Прочитано 694 раз

Последнее изменение Среда, 24/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework