×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирські діти знайшли забутий депозит

Після закінчення карантину житомирські діти повернулись за шкільні парти, а найактивніші - вже встигли взяти участь у бізнес-квесті.

n 290216802520 років тому клієнт відкрив у банку депозит під 20% річних. Щоб купити будинок, він зняв майже всю суму. На депозиті залишилася одна купюра номіналом 100 гривень. Учасникам необхідно було знайти цю купюру та дізнатися, у що вона перетворилася.

Під час квесту діти ознайомились із роботою касирів, клієнт-менеджерів, охоронців, керівника відділення тощо. За допомогою карти ЮНІОРА виконали різні навчальні транзакції на терміналах самообслуговування. Учням показали одну із серій мультфільму «Абетка грошей» про те, як уберегтися від карткових шахраїв.

Маленькі “чомучки” засипали питаннями і касирів “А чи не страшно з грошима працювати?”, і спеціалістів з обслуговування клієнтів “А можна, щоб бонуси по програмі Бонус Плюс переходили на Скарбничку?”

Зрештою діти пройшли успішно квест та отримали сертифікати і подарунки.

Вже незабаром на Житомирщині розпочнеться старт нової БізнесШколи для дітей у рамках програми ЮніорБанку.

ЮніорБанк – це програма ПриватБанку, яка стартувала у 2009 році з метою підвищення фінансової грамотності школярів. ЮніорБанк включає в себе декілька програм, зокрема, БізнесШкола, екскурсії та бізнес-квест.

БізнесШкола – це корисні знання про історію грошей, банки, платіжні картки. Діти отримують цінні практичні навики: як знайти друзів, як стати авторитетом у класі, як заробити “перший мільйон, як правильно керувати бюджетом. Такі уроки в першу чергу спрямованні на всебічний розвиток дитини.

n 2902168025 1

Головним інструментом навчання у Школі фінансового успіху є карта ЮНІОРА, за допомогою якої студенти школи вивчають банківську систему, освоюють фінансові операції.

Картка для дітей оформлюється лише з дозволу батьків. Вони самі визначають суму поповнення такої картки і навіть можуть встановити регулярне щомісячне перерахування певної суми зі своєї картки на картку ЮНІОРА. Кожного разу, коли дитина здійснює покупку за допомогою картки, батькам про це приходить SMS-сповіщення.

Оформити карту ЮНІОРА можна у будь-якому відділенні ПриватБанку. Батькам потрібно прийти разом із дитиною у відділення, взявши із собою свідоцтво про народження дитини та особистий телефон дитини.

Діти самостійно можуть записатись на навчання на сайті ЮніорБанку juniorbank.com.ua

Також, власники Картки ЮНІОРА можуть брати участь у конкурсах та акціях, які проводяться спеціально для них -juniorbank.com.ua, розділ "Конкурси".

За час дії програми БізнесШкола на Житомирщині понад 600 юніорів стали її випускниками. З 2014 року БізнесШколи ЮніорБанку проходять не лише в Житомирі, а й в районах області.

Прочитано 673 раз

Последнее изменение Понедельник, 29/02/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework