×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Ще двоє мешканців Житомирщини стали переможцями акції та отримали по 1000 грн для оплати своїх комунальних рахунків

Житомиряни стали переможцями третього етапу акції “Комуналка у Приват24 з MasterCard”.

n 0203168082Марина Чернобай із Житомира та Євгеній Романчук із Малина зареєструвались на сайті pb.ua/plat і здійснили від 5 комунальних платежів в інтернет-банку Приват24 (розділ “Мої платежі”) зі своєї картки MasterCard. В результаті обоє стали переможцями третього етапу акції та отримали по 1000 грн.

“Я системно користуюсь Приват24 вже декілька років. Зручно і швидко. Саме у Приват24 і побачив, що є така акція та зареєструвався в акції і далі сплачував за комуналку. Потім прийшли 1000 грн, а за ними на телефон - смс, що я переміг”, - розповів Євгеній Романчук з Малина.

У рамках акціїї чоловік спочатку виграв поповнення мобільного рахунку і вже подумав, що це максимум, на який він міг розраховувати для себе. Тому, коли Євгенію прийшла смс про зарахування 1000 грн - чоловік не повірив у свою перемогу і подумав, що то якийсь збій. Однак, зайшовши у Приват24, переконався, що кошти прийшли саме йому.

“Я не повірив своїм очам, коли побачив, що переміг. Приємно вражений, що саме мені пощасливилось здобути перемогу. Враховуючи складне фінансове становище українців, такі акції є хорошою підтримкою клієнтів. Тільки на акціях і розпродажах ми й можемо поправити якось свій родинний бюджет. Буду і сам надалі брати участь у подібних конкурсах й рекомендувати всім своїм знайомим”, - підкреслив Євгеній Романчук.

Акція “Комуналка у Приват24 з MasterCard” тривала з 1 листопада 2015 р. до 31 січня 2016 р. Щомісяця перемогу здобували півсотні  клієнтів з усієї України. За три місяці дії акції понад 150 клієнтів отримали головні подарунки - 1000 грн на свої картки, серед них і шестеро мешканців Житомирської області.

Прочитано 539 раз

Последнее изменение Среда, 02/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework