×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині триває набір студентів у БізнесШколу – розповідає керівник напрямку ЮніорБанк

Вже незабаром на Житомирщині розпочнеться старт нової БізнесШколи для дітей у рамках програми ЮніорБанку.

n 0403168114Ми поспілкувались із керівником напрямку ЮніорБанк Житомирського РУ ПриватБанку Світланою Семенюк і дізнались про всі особливості програми ЮніорБанк – що це таке і які можливості та перспективи відкриває програма для дітей.

Світлано Василівно, розкажіть про програму ЮніорБанк? Що вона включає в себе?

ЮніорБанк – це програма фінансової грамотності, яка стартувала у 2009 році з метою підвищення фінансової грамотності школярів. ЮніорБанк включає в себе декілька програм, зокрема, БізнесШкола, екскурсії та бізнес-квест.

Чим відрізняються заняття у БізнесШколі від уроків у звичайних школах?

БізнесШкола – це корисні знання про історію грошей, банки, платіжні картки. Діти отримують цінні практичні навики: як знайти друзів, як стати авторитетом у класі, як заробити “перший мільйон, як правильно керувати бюджетом. Такі тренінги в першу чергу спрямованні на всебічний розвиток дитини.

Заняття у БізнесШколі кардинально відрізняються від уроків у звичайних школах. Вони проходять чотири рази на місяць у формі тренінгів. Тренінг у БізнесШколі триває 1,5 години. Загалом діти проходять 8 тренінгів, наповнених цікавими тематичними іграми, презентаціями.

Що є головним інструментом навчання у Школі фінансового успіху?

Головним інструментом навчання у Школі фінансового успіху є карта ЮНІОРА, за допомогою якої студенти школи вивчають банківську систему, освоюють фінансові операції.

Картка для дітей оформлюється лише з дозволу батьків. Вони самі визначають суму поповнення такої картки і навіть можуть встановити регулярне щомісячне перерахування певної суми зі своєї картки на картку ЮНІОРА. Кожного разу, коли дитина здійснює покупку за допомогою картки, батькам про це приходить SMS-сповіщення.

Оформити карту ЮНІОРА можна у будь-якому відділенні ПриватБанку. Батькам потрібно прийти разом із дитиною у відділення, взявши із собою свідоцтво про народження дитини та особистий телефон дитини.

Який захід для дітей Вам найбільше запам’ятався?

Найбільше мені запам’ятались бізнес-квести з дітьми. У маленьких “чомучок” завжди безліч питань. Вони ознайомлюються із роботою касирів, клієнт-менеджерів, охоронців, керівника відділення. За допомогою карти ЮНІОРА виконують різні навчальні транзакції на терміналах самообслуговування. Також дивляться повчальний відеоролік про те, як уберегтися від карткових шахраїв.

Такі заходи завжди проходять весело, пізнавально і зараджають енергією.

Чому навчання у БізнесШколі безкоштовне? Адже всім відомо – безкоштовний сир лише у мишоловці.

Діти – майбутнє кожної країни. Оскільки ПриватБанк – це банк для тих, хто любить Україну – ми хочемо зробити свій вклад у майбутнє України. Розвиток економіки країни починається з хорошої фінансової освіти дітей. Зокрема, школярі вчаться правильно розпоряджатись бюджетом, відповідно у них змінюється ставлення до фінансів. Діти привчаються до того, що гроші потребують поваги, підвищується фінансова культура юніорів.

Що потрібно для того, щоб стати студентом БізнесШколи?

Для того, щоб стати студентом БізнесШколи необхідно оформити та активувати карту ЮНІОРА, зареєструватись на сайті ЮніорБанку juniorbank.com.ua і подати заявку на навчання. В БізнесШколі можуть навчатись учні від 10 до 13 років.

Де саме на Житомирщині заплановано відкриття БізнесШколи у новому сезоні?

З 2014 року БізнесШколи ЮніорБанку проходять не лише в Житомирі, а й в районах області. Попередньо заплановане навчання майже в кожному районному центрі, н-д, таких районах як: Володарськ-Волинському, Новоград-Волинській ЗОШ №6, в Іршанську, Андрушівці, Олевську, Чуднові, Коростені, Коростишеві, Попельні

Крім того, у новому сезоні передбачено відкриття БізнесШколи у більшості житомирських школах. Зокрема, у таких, як 19, 16, 28, 24, 6, 34, 16, 35, 36, 7, 30, 22,  “Сяйво” також функціонуватиме БізнесШкола при відділенні “Глобал-Сіті”.

Набір дітей віком від 10 до 13 років у новий сезон БізнесШколи триває до 15 березня 2016 року. Можна самостійно зареєструватись на сайті juniorbank.com.ua За більш детальною інформацією звертайтесь до мене за телефоном +380976487358.

Прочитано 695 раз

Последнее изменение Пятница, 04/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework