×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

5 млн грн отримали переселенці на Житомирщині на розвиток бізнесу

23 березня, у Житомирі пройшла моніторингова зустріч з питань реалізації проекту

n 2303168378«Стабілізаційна підтримка внутрішньо переміщених осіб та місцевих громад у розвитку мікропідприємництва у Житомирській області».

Організатором заходу став Фонд громади Житомира, передає прес-служба облдержадміністрації.

На зустріч завітали експерти Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні, іноземні експерти із UKAID, радник Міністра соціальної політики з питань внутрішньо переміщених осіб Максим Свірський та заступник директора Житомирського обласного центру зайнятості Віктор Зубрицький.

Голова правління Фонду громади Житомира Жанна Соловйова розповіла про те, що програма, яка діє у Житомирській області, допомагає внутрішньо переміщеним особам з окупованих територій стати на ноги та розпочати або розширити свій бізнес на теренах Житомирщини.

Вже 135 осіб отримали таку допомогу. Серед них 76 осіб у напрямку «Самозайнятість» та 59 – у напрямку «Мікропідприємництво» (для зареєстрованих суб’єктів підприємницької діяльності). Загалом учасникам проекту було закуплено обладнання на суму близько 5 млн грн.

Переселенці, які змогли розвинути свій бізнес у нашій області, ділилися своїми історіями, дякували Проекту та жителям Житомирщини за підтримку.

n 2303168378 1

n 2303168378 1

Прочитано 526 раз

Последнее изменение Среда, 23/03/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework