×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 608.

Платники податків Житомирщини спрямували в зведений бюджет 1 млрд. 651 млн. грн.

Як свідчить аналіз податкових надходжень, за чотири місяці 2016 року фіскальна служба області мобілізувала до зведеного бюджету на півмільйона гривень, або 44 % більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Тільки у квітні платники податків області поповнили зведений бюджет на 408,6 млн. грн.
Про це повідомляє сектор комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області.
Державний бюджет отримав від Житомирщини 685 млн. грн., що перевищує минулорічний показник на 203 млн. грн., або 42 %. У місцеву скарбницю платники податків спрямували 965 млн. грн. Це порівняно з минулорічним періодом додаткових 300 млн. грн. (45 %).
Серед джерел наповнення державної казни вагому частку становить податок на прибуток підприємств, якого сплачено 111 млн. грн. (+7 % до аналогічного періоду минулого року). Крім того, держава отримала від суб’єктів господарювання області 250 млн. грн. ПДВ (на 72 % більше, ніж у минулому році). Представники малого і середнього бізнесу, які працюють на спрощеній системі оподаткування, сплатили 113 млн. грн. єдиного податку, що на 46 % перевищує показник січня - квітня минулого року.
Серед місцевих податків найвагомішим є податок на доходи з фізичних осіб. Працюючі мешканці Житомирщини сплатили в місцеву скарбницю 564 млн. грн., чим наполовину перевищили надходження 2015 року. Бюджети місцевих громад додатково отримали 189 млн. грн.

Прочитано 793 раз

Последнее изменение Четверг, 12/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework