Житомирська зірочка для Ducati. ФОТО. ВІДЕО

Уже більше 5 років у Житомирі виготовляють всесвітньо відомі зірочки до гоночних мотоциклів.

Обслуговувати марки мотоциклів такі як Honda-HRC, KTM sport motorcycles, Aprilia s.p.a, BMW a.g, MV Agusta s.p.a, Betamotor s.p.a взялося підприємство «Суперспрокс». Окрім цих відомих марок фірма виготовляє деталі до легендарної марки мотоциклів Ducati, яка бере свій початок у 1926 році та славиться своєю якістю та неповторністю.

«Суперспрокс» має свої заводи у Житомирі (Україна), Ловичі (Польща) та Ріверсайд (США). Підприємство розробило сучасний і технічний виробничий процес, що забезпечує гнучкість і швидкість виробництва. Компанія приділяє велику увагу та пильність до виготовлення деталей для незвичайних швидкісних мотоциклів, адже від якості деталей залежить успіх у гонці. Технології, конструкції і методи виробництва постійно вдосконалюються.

Саме Житомир у цьому році став місцем зустрічі іноземних інвесторів для ознайомлення із роботою підприємства «Суперспрокс Україна». Генеральний директор Діджей Мофлінг зауважив, що Житомир є перспективним містом з непоганим бізнес-кліматом та потужною робочою силою. Також Діджей наголосив на тому що він і його колеги збираються і надалі інвестувати в Житомир. 

Радник голови Житомирської ОДА з питань зовнішньоекономічної діяльності Олександр Бочковський розповів, що для Житомира це перший захід такого рівня, коли у залі присутні представники компаній чотирьох європейських країн.

 

 

 

 

 

Прочитано 894 раз

Последнее изменение Понедельник, 30/05/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework