У харків’янина, якого затримали на митниці у Коростені, вилучили будівельного та сантехнічного обладнання на суму більше 4 млн. грн.

Місяць тому на митному посту «Коростень» Житомирської митниці ДФС, зупинили харків’янина, який намагався провезти через митний кордон в Коростені будівельне обладнання майже на мільйон гривень. 

Тоді відносно даного підприємця вже була порушена справа про порушення митних правил та вилучено предметів правопорушення на суму більше 820 тисяч гривень.

Про перебіг подальших подій інформує Житомирська митниця ДФС. У ході проведення перевірки законності вивезення товару «Інструменти в асортименті» з України до Казахстану в контейнері встановлено, що документи, надані для митного оформлення, отримані незаконним шляхом. Таким чином, припинено спробу незаконного вивезення будівельного та сантехнічного обладнання на загальну суму більше 3 мільйонів гривень. По даному факту порушено справу про порушення митних правил за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України, вантаж вилучено.

Загалом у громадянина України вилучено будівельного та сантехнічного обладнання на суму більше 4 мільйонів гривень, а по двох справах про порушення митних правил, порушених за ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України, триває провадження.

 

Прочитано 504 раз

Последнее изменение Среда, 15/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework