Версия для печати

Зубко: в 2016 році за рахунок Фонду регіонального розвитку на Житомирщині реалізовується 38 інвестпроектів на суму 109, 6 млн грн

Про це 23 вересня повідомив Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко під час робочого візиту до Житомирської області.

«Інвестиційні програми, які фінансуються через ДФРР реалізовуються у різних галузях. По Житомирській області маємо у галузі освіти – 18 проектів , медицини – 2 проекти, культури – 1 проект, спорту — 3 проекти, вуличного освітлення – 11 проектів, інші – 3 проекти», — повідомив Геннадій Зубко.
Приклад такого проекту — Тетерівська загальноосвітня школа, яку відвідав Віце-прем’єр-міністр. В закладі здійснюють капітальний ремонт із комплексною термосанацією, утеплено фасади, замінено вікна та двері, завершується ремонт та утеплення покрівлі, - повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.
«Це – яскравий приклад бюджетної децентралізації у дії. Адже загальний кошторис у 4,92 млн на 90% фінансується за рахунок коштів ДФРР і на 10% з місцевого бюджету. До речі, саме за кошти Тетерівської ОТГ планується здійснити ремонт системи опалення та внутрішнє оздоблення», — наголосив Геннадій Зубко.

Прочитано 833 раз

Последнее изменение Пятница, 23/09/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии