Житомиряни мають можливість купити доступне авто за кордоном

ПриватБанк запустив послугу супроводу покупки автомобіля за кордоном за новими ставками акцизного збору для авто з пробігом. Як повідомили в банку, спеціальний пакет послуг для покупців таких автомобілів включає в себе можливість оплати придбаного авто за кордоном і повний митний супровід покупки.

«ПриватБанк допоможе своїм клієнтам на всіх етапах митного оформлення, причому за ціною, що вдвічі нижча від ринкової, – говорить керівник напрямку «Споживче кредитування» ПриватБанку Андрій Ковтун. – Персональний брокер буде допомагати в оформленні авто протягом усього процесу купівлі автомобіля».
Щоб легко та без несподіванок купити авто за зниженими акцизними ставками за кордоном, потрібно вибрати автомобіль на будь-якому зарубіжному сайті, розрахувати суму митних платежів і зборів за допомогою калькулятора та замовити послугу «Супровід покупки автомобіля за кордоном» у ПриватБанку. Після оплати авто за кордоном ПриватБанк зробить митне очищення автомобіля та допоможе зареєструвати автомобіль у територіальному сервісному центрі.
Нагадаємо, з 1 серпня в Україні набув чинності закон, який передбачає зниження акцизів на ввезення автомобілів з пробігом із-за кордону. Норма закону буде діяти до 31 грудня 2018 року та передбачає пільгові умови ввезення транспортного засобу.

Прочитано 861 раз

Последнее изменение Среда, 05/10/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework