На Житомирщині відкрили квест-кімнату для дітей

Відтепер і в Житомирі відкрито першу квест-кімнату “Загублені у банку”. Батьки юних житомирян мають змогу відволікти своїх дітей від комп’ютерних ігор і привчити їх до розвиваючих інтелектуальних розваг.

Ідея належить команді ЮніорБанку. Саме тому квест-кімната розташована у приміщенні Житомирського регіонального управління ПриватБанку за адресою вул. Перемоги, 99.

Задача учасників квесту - якнайшвидше знайти вихід із кімнати, розгадуючи головоломки за допомогою логіки і знань про банківські сервіси. У такий спосіб можна натренувати увагу, навчити себе дивитись на звичні предмети по-іншому, грати в команді і перевірити себе на рішучість в екстремальних умовах.

“Це унікальний шанс для батьків і дітей провести час разом, відчути підтримку та дружнє плече найріднішої людини. Для участі потрібно зібрати команду не менше 4-х осіб, до складу якої має обов’язково ввійти щонайменше один дорослий учасник. У команди є 60 хвилин на те, щоб розгадати всі загадки, які приведуть їх до перемоги. Для виходу з кімнати зовсім не треба значна фізична сила, немає значення зріст чи інші фізичні параметри людини. Головне - це логічне мислення”, - розповіла керівник напрямку ЮніорБанк у Житомирському РУ ПриватБанку Світлана Семенюк.

Учасники, які мають картки ЮНІОРА, беруть участь у розвагах безкоштовно. Відкрити ж картку ЮНІОРА для дитини, а також інші картки ПриватБанку для дорослих клієнтів можна у будь-якому з 59 відділень ПриватБанку на Житомирщині.

Для участі у квесті потрібно звернутись до найближчого відділення ПриватБанку або зателефонувати за безкоштовним номером цілодобової підтримки 3700. Єдина умова участі - наявність будь-якої картки ПриватБанку у батьків і карти ЮНІОРА у дітей.

Освітня програма ЮніорБанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні та Латвії, об’єднуючи понад 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів. Заняття в БізнесШколі доступні будь-якій дитині шкільного віку та цілковито безкоштовні. Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку на сайті juniorbank.ua

Прочитано 999 раз

Последнее изменение Четверг, 17/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework