У Житомирі дітей навчають складати бізнес-проекти

Підготувати власний бізнес-проект з кошторисом витрат, спрогнозувати прибутки, визначити цілі та конкретні кроки до їх реалізації і це все в 12-14 років.

У рамках БізнесШколи директор Житомирського регіонального управління ПриватБанку Павло Макарєєв провів заняття для юніорів.

Навідміну від першого заняття БізнесШколи, де юні банкіри отримують відповіді від тренера на питання “Де і коли з’явились перші банки? Який найбільш старий діючий банк у світі? З чого складаються доходи та витрати банку? Для чого державі потрібні банки? Які найбільш незвичні банки є у світі?”, на цьому занятті діти самі презентували підготовлені вдома бізнес-проекти.

Хтось хоче зайнятись приготуванням смачної їжі для шкільних їдалень, хтось хоче відкрити свою художню студію, запустити магазин дитячого одягу чи об’єднати всі мобільні додатки на своїй одній платформі - це все презентували діти в контексті теми “Презентація свого Стартапу”.

“Деякі проекти мене надзвичайно здивували. Я не міг повірити, що діти в 12-14 років можуть самі створити такі проекти і при цьому розуміють їх. З такими талантами і наполегливістю у нашої країни є майбутнє”, - зазначив Павло Макарєєв.

Директор Житомирського РУ ПриватБанку поділився з дітьми і своїм життєвим досвідом щодо навчання і досягання цілей та дав низку корисних порад юніорам, що їм потрібно робити вже зараз для втілення своїх мрій через 8-10 років.

Вже декілька сезонів поспіль заняття у БізнесШколі кардинально відрізняються від уроків у звичайних школах. Вони проходять у формі тренінгів, наповнених цікавими тематичними іграми, презентаціями, тестами.

Головним інструментом навчання у Школі фінансового успіху є карта ЮНІОРА, за допомогою якої студенти школи вивчають банківську систему, освоюють фінансові операції.

Картка для дітей оформлюється лише з дозволу батьків. Вони самі визначають суму поповнення такої картки і навіть можуть встановити регулярне щомісячне перерахування певної суми зі своєї картки на картку ЮНІОРА. Кожного разу, коли дитина здійснює покупку за допомогою картки, батькам про це приходить SMS-сповіщення.

Оформити карту ЮНІОРА можна у будь-якому відділенні ПриватБанку. Батькам потрібно прийти разом із дитиною у відділення, взявши із собою свідоцтво про народження дитини та особистий телефон дитини.

ЮніорБанк не тільки навчає дітей фінансовій грамотності, але й підтримує програми здорового способу життя для школярів, проводить акції та конкурси. Детальніше з програмою можна ознайомитись на сайті juniorbank.com.ua

Прочитано 609 раз

Последнее изменение Среда, 30/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework