Версия для печати

У Житомирі стартує регіональний бізнес-форум «Україна – країна підприємців»

До уваги підприємців та усіх, хто планує відкрити власний бізнес!

13 грудня в Житомирі відбудеться перший регіональний бізнес-форум “Україна - країна підприємців”, який об’єднає понад 200 підприємців і всіх, хто лише мріє про власну справу.
Захід пройде в кінотеатрі “Україна” за адресою: вулиця Київська, 13. Початок форуму об 11 год (реєстрація і дія точок консультування для бізнесу з 10 год).
Український союз промисловців і підприємців, за підтримки банкірів, місцевої влади та БО “Фонд громади Житомира” прагне показати працюючим підприємцям і тим, хто бажає відкрити власну справу, реальні можливості й перспективи для втілення їхніх ідей, надихнути на прояв ділової ініціативи та продемонструвати практичні інструменти для створення чи розвитку бізнесу.
На учасників форуму чекають виступи представників влади та інших організацій, мотивуючі історії успіху молодих українських підприємців. Крім того, учасники форуму отримають з перших рук корисні інструменти для спрощення операційної діяльності, індивідуальні консультації від спеціалістів із реєстрації підприємств, бухгалтерського обліку, податкової звітності, юридичного супроводу діяльності, франчайзингу, електронної комерції тощо.
Участь у форумі - безкоштовна, долучайтеся!
Реєстрація за посиланням - https://kub.pb.ua/forums/

Прочитано 756 раз

Последнее изменение Пятница, 09/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии