У прес-службі Приватбанку повідомляють, що банк обслуговує юридичних осіб у звичному режимі

Ситуація із Приватбанком добряче наполохала житомирян. Про те зараз, банк працює у звичному режимі. Про це повідомляє керівник Житомирського регіонального прес-офісу ПриватБанку Альона Смолянова.


20 грудня ПриватБанк обробив 775 тисяч платежів підприємців та корпоративних клієнтів.

20 грудня ПриватБанк обробив понад 775 тисяч платежів юридичних осіб, підприємців та суб'єктів господарювання. Платежі корпоративних клієнтів і підприємців здійснювалися до 22-00 з урахуванням продовження операційного дня СЕП НБУ.

При цьому, Державна фіскальна служба України повідомила, що не буде штрафувати платників податків - клієнтів ПриватБанку за можливі порушення строків перерахування податкових зобов'язань до бюджетів у період 19-20 грудня 2016 року.

21 грудня усі операції з рахунками юридичних осіб, суб'єктів господарювання здійснюються ПриватБанком в звичайному режимі без обмежень. Також у звичайному режимі банк обслуговує фізичних осіб - мережа відділень та терміналів самообслуговування банку приймають платежі без обмежень, банкоматна мережа ПриватБанку завантажена готівкою, збої у роботі банкоматів з технічних причин не перевищують 7% від загальної кількості працюючих АТМ.

Прочитано 990 раз

Последнее изменение Среда, 21/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework