Баранівська міська рада готова заплатити майже 2 млн грн за сміттєвоз

  Баранівська міська рада хоче купити сміттєвоз із заднім завантаженням та додатковим обладнанням і готова заплатити за нього 1 млн 950 тис. грн. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 22 вересня.

  Інформація про тендер опублікована на порталі Prozorro, передає Місто Баранівка.

  "Сміттєвоз із заднім завантаженням та додатковим обладнанням Очікувана вартість: 1 млн 950 тис. грн. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 22 вересня. Початок аукціону: 25 вересня", - йдеться в оголошенні на порталі Prozorro.

  За словами міського голови Анатолія Душка, на території громади буде запроваджуватися система збору, вивезення і зберігання твердих побутових відходів. Для цього міська рада має намір купити сміттєвоз і контейнери для збору сміття та готова потратити на це 8,8 млн грн.

  "Ми зараз на 8,8 млн грн оголошуємо тендер. Будемо купувати сміттєвоз та контейнери. У кожному селі і селищі Баранівської громади будемо ставити контейнери. Запроваджуємо збір, вивезення і зберігання твердих побутових відходів", - сказав Анатолій Душко.

  Нагадаємо, у серпні міська рада оголошувала тендер на закупівлю трактора з бульдозерним відвалом і швидкоз'ємним навантажувачем та вантажно-пасажирського автомобіля.

Новини Житомира

Прочитано 1233 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework