×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

Громади Житомирщини подали на конкурс понад 100 проектів для реалізації за кошти ДФРР

  Громади Житомирщини подали на конкурсний відбір 127 проектів регіонального розвитку для реалізації у 2018 році за рахунок коштів ДФРР. З них 23 проекти було відхилено, оскільки не відповідали встановленим критеріям оцінки, відповідно оцінюватимуть 104 проекти.

 

  Про це йшлося на установчому засіданні регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, передає прес-служба обласної ради. 

  Засідання відбулось за участі голови обласної ради Володимира Ширми та голови облдержадміністрації Ігоря Гундича.

  За словами директора  департаменту містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ облдержадміністрації Романа Щебетова, реалізація інвестиційних проектів передбачена за 10-ма напрямками. Цього року найбільше проектів стосується підвищення енергоефективності державних та комунальних навчальних та медичних закладів; забезпечення якісною водою населених пунктів, що мають найгостріші проблеми з водопостачанням та якістю питної води; реконструкції мереж вуличного освітлення з метою енергозбереження; створення спортивної інфраструктури для занять фізичною культурою і спортом тощо.  

  Також Роман Щебетов поінформував членів комісії, що минулого року з державного фонду регіонального розвитку було спрямовано майже 135 млн грн, за рахунок яких здійснювалась реалізація 33 проектів. З них 13 проектів реалізовано повністю, решта 20 – перехідні, які заплановано втілити у життя у поточному 2018 році.

  На наступному засіданні, яке заплановане на 12 лютого, члени комісії остаточно визначаться з проектами, які реалізовуватимуться за рахунок коштів ДФРР.

Новини Житомира

Прочитано 592 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework