Житомирський школяр переміг у всеукраїнській фінансовій олімпіаді

  Учень житомирської школи №21 став переможцем серед наймолодших учасників всеукраїнської фінансової олімпіади. Дмитро Грищук змагався у дитячій олімпіаді “Фінансовий геній”, яка проводиться ПриватБанком шостий рік поспіль.

 

  Цього року переможці були визначені у трьох вікових категоріях: від 14 до 17 років, від 11 до 13 років і від 6 до 10 років.

  У наймолодшій категорії, обійшовши дітей з усіх куточків України, перше місце посів житомирський школяр Дмитро Грищук. Хлопчик отримав сертифікат на 5 тис. грн.

  “Ми пишаємося, що житомирські діти беруть участь і показують чудові результати у фінансовій олімпіаді. Їхня фінансова грамотність не лише дозволяє гідно представляти  наше місто у такому конкурсі, а й навіть досягати кращих результатів, ніж у діток із міст-мільйонників. Вітаємо житомирського маленького генія та бажаємо ще більше цікавих конкурсів і перемог!” - зазначила Анна Беленюк, керівник напрямку ЮніорБанк Житомирського РУ ПриватБанку.

  За даними організатора олімпіади ПриватБанку, цьогоріч у змаганнях взяли участь рекордна кількість учасників - понад 4400 дітей. Бажаючі позмагатись за звання “Фінансовий геній” пройшли декілька етапів олімпіади. У фінал конкурсу потрапили 60 дітей, які набрали найбільшу кількість балів. Після завдання з ораторського мистецтва серед фіналістів обрали переможців у кожній групі.

 
Прочитано 1177 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework