Версия для печати

Місцеві бюджети Житомирщини отримали понад 228 млн грн. єдиного податку

  Головне управління ДФС у Житомирській області повідомляє, що за 4 місяці 2018 року забезпечено до місцевих бюджетів 228,3 млн. грн. єдиного податку, що на 48,1 млн. грн., або 26,7 відсотків більше, ніж за відповідний період 2017 року. Індикативний показник виконано на 122 відсотки.

 

  Зокрема, від суб’єктів господарювання-фізичних осіб, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, надійшло 158,9 млн. грн. єдиного податку, від юридичних осіб – 30,9 млн гривень, та від юридичних осіб сільгоспвиробників IV групи – 38,5 млн гривень.

  Нагадаємо, платники першої та другої групи сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа поточного місяця. Такі платники можуть здійснити сплату єдиного податку авансовим внеском за весь податковий період (квартал, рік), але не більш як до кінця поточного звітного року.

  Платники єдиного податку третьої групи сплачують його протягом 10 календарних днів після граничного строку подання декларації за податковий звітний квартал.

  Сільськогосподарські товаровиробники – спрощенці IV групи сплачують податок щоквартально, протягом 30 календарних днів, що настають за останнім календарним днем податкового звітного кварталу.

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Житомирській області

Новини Житомира

 
Прочитано 618 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии