"Велике будівництво": на Житомирщині ремонтують дорогу до села, де жив Бальзак

  На Житомирщині у рамках проєкту «Велике будівництво» триває капітальний ремонт дороги Попільня-Ружин, що веде до села Верхівня, де розташований Літературно-меморіальний музей Оноре де Бальзака.

  Про це інформує Житомирська ОДА.

  «На Житомирщині триває реалізація національного проєкту «Велике будівництво». Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко оглянув, як проходить капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 061629 Попільня – Ружин на ділянці км 18+895 – км 25+105 у Ружинському районі», - йдеться у повідомленні.

  Зазначається, що проєкт передбачає відновлення проїзної частини протяжністю 6,21 км, ліквідацію чагарників, влаштування вирівнюючого шару із щебенево-піщаної суміші та нижнього вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття на різних ділянках.

  Крім того, на дорозі облаштують 3 автопавільйони, майданчик для вагового контролю, металевий бар’єр, розмітку та встановлять дорожні знаки.

  Ділянка дороги О061629 Попільня – Ружин на ділянці км 18+895 – км 25+105 є перехідним об’єктом капітального ремонту 2019-2020 років. Її протяжність 6,21 км, а розташована вона від Макарівського повороту до с. Верхівня у Ружинському районі.

Джерело: ukrinform.ua

Новини Житомира

 

Прочитано 895 раз
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework