×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Українські зірки у Слов’янську виступали для житомирських десантників

18 серпня на запрошення заступника голови Адміністрації Президента України Геннадія Зубка, першого заступника міського голови Сергія Сухомлина та голови Житомирської облдержадміністрації Сергія Машковського артисти дали концерт для військових 95-ї аеромобільної бригади безпосередньо в зоні АТО. Для наших десантників виступали Анастасія Приходько, Антоніна Матвієнко, Арсен Мірзоян, солістка гурту "Куку Шанель" Марія Кудрявцева, гурт "Ray Band" та ведучий Дмитро Оскін. Голова Житомирської обласної адміністрації каже, окрім щотижневої матеріальної допомоги, яку десантники отримують від житомирян, військові потребують і психологічної підтримки, - пише «Рурор Житомира».

 «Для них зараз найважливіше – це моральна наша підтримка. Це дуже важко, сприйняття тих реалій, які зараз відбуваються там на Сході. Ми всі розуміємо, що іде справжня війна. Тому їм потрібна емоційна розрядка, це основне, і моральна підтримка», – говорить Сергій Машковський.
За словами голови Житомирської облдержадміністрації, організатори туру, почувши, що їх запрошують виступити для 95-ї аеромобільної бригади, охоче погодилися. Концерт відбувся у 2-х місцях. В актовій залі курортної бази, де перебувають наші десантники та в штабі АТО, де теж знаходиться підрозділ 95-ї. За словами військових, концерт дійсно допоміг відволіктися від бойових дій та забезпечив бійцям піднесений настрій, принаймні на один вечір.

Последнее изменение Среда, 27/08/2014

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework