×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На благодійному концерті зібрали понад 4 тис. грн. на лікування Ігоря Лук’янця

У Новограді-Волинському 7 вересня відбувся благодійний концерт, на якому збирали кошти на лікування захисника України, розвідника 30-ї окремої механізованої бригади міста Ігоря Лук'янця. Військовий отримав важкі поранення, беручи участь в антитерористичній операції на сході країни. Наразі перебуває на довготривалому високовартісному лікуванні в одній з ізраїльських клінік.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.
За підтримки відділу культури Новоград-Волинської міської ради у міському Палаці культури ім. Лесі Українки з програмою «Жива Вода» виступив ініціатор благодійного заходу, лауреат міжнародних конкурсів і фестивалів, володар Гран-Прі Київський академічний ансамбль української музики «Дніпро» (художній керівник – композитор, аранжувальник, скрипаль, заслужений артист України Любомир Матейко).
Присутні віддали шану загиблим борцям за незалежність України та встановлення миру на рідній землі і вшанували пам'ять героїв хвилиною мовчання.
Вірші авторства відомих українських поетів Олександра Білаша та Павла Тичини продекламувала артистка з м. Києва, лауреат міжнародних конкурсів Людмила Войтенко (Жук), яка також виявила бажання своїм виступом підтримати Ігоря Лук’янця. Глядачі, взявшись за руки, разом з артисткою читали вірш Павла Тичини «Я утверджуюсь», перша стрічка якого – «Я єсть народ, якого правди сила ніким звойована ще не була». Враховуючи події сьогодення, рядки віршу звучали як ніколи актуально.
Вхідним квитком на концерт був благодійний внесок. Усі зібрані кошти, а це 4270 грн., відразу ж були передані нареченій Ігоря Лук'янця – Валентині Загривій. Дівчина разом із рідною сестрою пораненого бійця, військовозобов’язаною 30 ОМБр Яною Данилишиною також була присутня на концерті.
Збір коштів на лікування 26-річного Ігоря Лук’янця продовжується, адже за прогнозами ізраїльських медиків лікування буде досить тривалим. Наразі будь-яка зібрана сума коштів, хоч і незначна, вкрай необхідна для порятунку пораненого бійця. Допоможемо Ігорю разом!

Перераховувати кошти можна на картку «Приватбанку» – 5168 7572 2870 0433
Отримувач: Лук’янець Галина Олександрівна (мама Ігоря)
Номер рахунку: 29244825509100
МФО 305299
ЄДРПОУ 14360570
Найменування платежу: благодійний внесок на лікування
Телефон Галини Олександрівни:  063-869-19-48

n090914457 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework