×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі покажуть фотовиставку про особливих дітей

13 та 14 вересня у Житомирі біля арки Київстар на Михайлівській буде проходити фотовиставка «Мами та їх особливі дітки»,- про це повідомляє пресс-служба ГО «Я-мама!».
Мами особливих дітей – це незвичайні жінки, жінки, що вміють любити безумовною любов'ю, жінки, які вміють протистояти і боротися з труднощами понад людську силу і, головне, вірити у диво, незважаючи ні на що. Проте наскільки б сильними вони не були, перш за все вони залишаються представницями прекрасної статі – чарівними, ніжними і красивими.

У хаосі буденності і щоденних турботах поруч зі своїми маленькими янголами вони часто забувають про себе. Саме тому команда волонтерів візажистів, парикхмахерів та фотографів у Центрі «Я-мама!» протягом усього літа дарували мамам особливих діточок можливість відчути себе привабливими і чарівними. Фотосесії проходили в Центрі щотижня. Наразі накопичилася ціла галерея знімків, які доводять, що Мама залишається справжньою Жінкою навіть у найскладніших життєвих ситуаціях.
Отож запрошуємо усіх житомирян 13 та 14 вересня відвідати фотовиставку «Мами та їх особливі дітки», що проходитиме біля арки Київстар на Михайлівській. Окрім того, кожен охочий тут зможе долучитися до доброї справи і допомогти цим особливим сім'ям у їх нуждах.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework