«З теплом до кожного» у Житомирі пройшло Свято морозива «Рудь»

Чудовим літнім днем житомиряни зібралися для того, щоб відсвяткувати Свято морозива. Організатори заходу ПАТ Житомирський маслозавод - компанія «Рудь» потішили житомирян веселощами та почастували морозивом.

Компанія «Рудь» є провідним виробником морозива в Україні. Морозиво «Пустунчик», «Тоффі», «Ескімос», «Імперія» - користуються популярністю не лише в Україні, а і за кордоном.

Цього року «Рудь» випустила нове морозиво під назвою «Прикол». Морозиво складається із двох частин. Цікавим фактом є те, що для кожної частини морозива використовуються натуральні барвники. У першій - блакитній частині, використовується барвник на основі корисної водорості спіруліни, у другій - рожевій, барвник виготовлений на основі буряка. До того ж, морозиво є у різних обгортках – фіолетова для дівчаток, жовта – для хлопчиків.

Вже понад 12 років «Рудь» організовує свято дозвілля. Житомиряни готувалися заздалегідь: збирали обгортки від морозива та реєструвалися на сайті заходу. На території свята діяли спеціальні пункти обміну. У палатці інформаційного центру, показавши смс-повідомлення реєстрації учасника, можна було отримати унікальну валюту свята — «рудики». Обгортки від морозива ТМ «Рудь» обмінювались на «рудики». За них діти могли відвідати атракціони та придбати сувеніри.

Для відвідувачів було організовано розваги на будь-який смак: аквагрим, стильні тату, «4 в ряд» батути, плетіння косичок, дартс та багато іншого. Зокрема на святі діяла безпрограшна лотерея, учасники якої могли отримати цінні призи від компанії.

Окрім того на дітей чекали казкові герої та аніматори: Мінні Маус, Фіксики, Пустунчики та корова Маняша. Запальні ведучі проводили на сцені цікаві конкурси та естафети. Діти та навіть дорослі пародіювали голоси тварин, вгадували назви пісень 2016 року аби отримати найсмачніше морозиво у подарунок.

На святі був присутній президент ПАТ «Житомирський маслозавод» Петро Рудь, який побажав гостям заходу приємного відпочинку, гарних вражень та пообіцяв, що компанія «Рудь» і надалі буде влаштовувати такі свята та радувати жителів міста своєю смачною і якісною продукцією. Адже у цьому році планують провести понад 60 Свят морозива, які згуртовують родини і дарують дітлахам радість у різних куточках країни.

 

Последнее изменение Вторник, 07/06/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework