×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомиряни можуть купити квитки на ювілейний тур «Океану Ельзи» через інтернет

Лише за кілька хвилин житомиряни можуть купити квитки на концерти ювілейного туру «Океану Ельзи» "20 років разом", які пройдуть у Івано-Франківську, Вінниці, Сумах, Запоріжжі та Черкасах.

Квитки на концерти "ОЕ" в цих містах можна купити за кілька хвилин на "квитковому" сайті «bilet.pb.ua»або в Інтернет-банку «Приват24», - повідомляє прес-служба банку.

"Квиток на концерт" Океану Ельзи "- це перепустка у світ неймовірної енергетики та патріотичного єднання, відмінний подарунок собі, друзям, знайомим, коханій людині, - говорить керівник Центру продажу електронних квитків Приватбанку Крістіна Кармазіна. - Ми зробили все можливе, щоб потрапити на концерти "Океану" змогли жителі будь-якого міста України, купивши квитки за дві хвилини".

Для покупки квитка на сайті «bilet.pb.ua»або Приват24 потрібно вибрати вкладку "Заходи", ввести своє місто, вибрати фан-сектор і оплатити квиток банківською картою. Електронні квитки на "Океан Ельзи" не потрібно міняти на "паперові", достатньо просто роздрукувати квиток зі штрих-кодом на принтері і показати його контролеру на вході на стадіон.

n170914577

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework